zeb
Nowy
- Auto
- AR 156 SW 1.9JTDm 170PS by CinSoft, Black AR 147 GTA
Długo szukałem drugiego auta i targały mną skrajności, chciałem mieć: AR 155, 159, GT, Brerę a na horyzoncie
jawiła się również Lancia Kappa Coupe (do której mam słabość). Całe wakacje jeździłem, oglądałem i wciąż wracałem z niczym.
Stwierdziłem w końcu, że kupię żonie model 147, najlepiej w dieslu i zamieściłem ogłoszenie...
Nurtowało mnie jednak pewne ogłoszenie wiszące mnóstwo czasu na tablicy, które nie zachęcało generalnie do oględzin.
Ale widziałem już igły, bezwypadki i inne wynalazki, więc stwierdziłem że dam jej szansę. Pojechałem raz, potem drugi...
a jak się skończyło widać poniżej
Ten spokojny wóz to:
Alfa Romeo 147 GTA: Rok produkcji 2004
Pojemność 3,2 V6 250KM ale to chyba każdy wie
Kolor: Nero 601
Data pierwszej rejestracji: 10/2004
Tapicerka: czarne skóry
Przebieg: 91tyś na liczniku (podobnie pokazuje FES) aczkolwiek do weryfikacji.
Auto na dzień dobry musi mieć zrobione parę rzeczy. Z najważniejszych:
wymiana:
-rozrządu
-łożyska tył
-kompresora klimy
-chłodnicy
-akumulatora
-wydechu
Do tego na pewno dojdzie kosmetyka lakieru.
Będę szukał dobrej firmy od detailingu, by powyciągali dziwne punktowe wgniotki z maski i dachu oraz
ogarnęli lakier bo jest w kiepskim stanie. Odmalować trzeba też zaciski, odświeżyć felgi, skórę i kilka drobniejszych rzeczy.
ufff na razie tyle...

jawiła się również Lancia Kappa Coupe (do której mam słabość). Całe wakacje jeździłem, oglądałem i wciąż wracałem z niczym.
Stwierdziłem w końcu, że kupię żonie model 147, najlepiej w dieslu i zamieściłem ogłoszenie...
Nurtowało mnie jednak pewne ogłoszenie wiszące mnóstwo czasu na tablicy, które nie zachęcało generalnie do oględzin.
Ale widziałem już igły, bezwypadki i inne wynalazki, więc stwierdziłem że dam jej szansę. Pojechałem raz, potem drugi...
a jak się skończyło widać poniżej
Ten spokojny wóz to:
Alfa Romeo 147 GTA: Rok produkcji 2004
Pojemność 3,2 V6 250KM ale to chyba każdy wie
Kolor: Nero 601
Data pierwszej rejestracji: 10/2004
Tapicerka: czarne skóry
Przebieg: 91tyś na liczniku (podobnie pokazuje FES) aczkolwiek do weryfikacji.
Auto na dzień dobry musi mieć zrobione parę rzeczy. Z najważniejszych:
wymiana:
-rozrządu
-łożyska tył
-kompresora klimy
-chłodnicy
-akumulatora
-wydechu
Do tego na pewno dojdzie kosmetyka lakieru.
Będę szukał dobrej firmy od detailingu, by powyciągali dziwne punktowe wgniotki z maski i dachu oraz
ogarnęli lakier bo jest w kiepskim stanie. Odmalować trzeba też zaciski, odświeżyć felgi, skórę i kilka drobniejszych rzeczy.
ufff na razie tyle...