Witam po dluuuugiej przerwie hmmm jakies 3 lata ,jak bella wyglada widac na zdjeciach z 2009r niebawem cos dodam ,a teraz czas na przemyslenia ..., samochodzik mialem ostatno sprzedac ale brak mi odwagi aby zamiescic ogloszenie ,brak mi odwagi aby zobaczyc jak nowy wlasciciel smiga nią w siną dal ehhh ,dzieki wszystkim za pomocna dloń w sprawach waznych i nie cierpiacych zwloki dla mojej AR ,zawsze naprawialem ja z Wasza pomoca dzieki !
Kilka ciekawostek ,i planow bo jednak smaochodzik zagosci u mnie na dluzej
juz za mna -
lato 17 " speedline
zima 16" telefony
lampy Gta look plus soczewka ,4300K
rozpórka kielichow
progi GTA
tarcze 310/28 + brembo 4 tloczkowe AR 166 ,tyl mikoda
zawieszenie tyl w calosci PU ,-przod drazek stabilizacji
kompletne sprzeglo ,nowy mechanizm roznicowy ,chlodnica .....
Zobaczymy co bedzie dalej
Pozdrawiam Was -czesto nie pisze ,zbyt czesto sie nie udzielam ale czytam i jestem na bieżącao
Pzdr. Marcin
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...6_marc1nz.html
Posiadam blokady rozrzadu HP silnik 2.5/3.0 24V ,potrzbujesz ? -PW

No i za ile byś ją wystawił? Za śmieszny grosz? Masz fajną gablotę ze świetnym silnikiem, soczewkami i 4 tłokami na zaciskach. Nie jeden by taką chciał. Sam czasem się zastanawiam nad sprzedażą swojej a jeżdżę nią mniej więcej tyle czasu co ty. W wakacje czeka mnie wymiana rozrządu, kupno nowych letnich oponek. Może też założę soczewkę wiec znowu kasa zostanie wydana na samochód. Jedynie czego mi brakuje to V6 w tej budzie a ty takie coś masz wiec tym bardziej bym jej nie sprzedawał![]()

e tam 1.8 TS też może być.![]()
Nie masz problemu z hidami?
Ostatnio edytowane przez M&M ; 02-01-2012 o 00:07

Powodem zamyslu sprzedazy byla chec zakupu w przyszlym roku Gtv 3.0 ,ale za duzo jednak musialbym wlozyc lub zaplacic na starcie za taka Gtv ,a w obecnej 156 sporo jest zrobine i wiem co mam wiec zostaje , silnik 3.0 zawsze moge zaaplikowac w ta bude,-no nic zobaczymy na wiosne chcialbym wstawic komplet sprezyn -30 plus nowe amory ,do wymiany w calosci wykladzina podlogowa ,dodatek pseudo drewna z konsoli ,kierownica do obszycia
Z tymi xenonami to nie jest taka fajna sprawa jak by sie wydawac moglo ,najpierw mialem barwe 6000k -nie polecam ,teraz jest 4300k i juz sie tak nie rzuca w oczy ,za taka jazde zabieraja dowod ,lampa nie ma homologacji koniec kropka ,ja juz przerobilem temat i sam raz stracilem na poczatku dowod hmmm ... zona pracuje w drogowce wiec jakos prawie zawsze sie udaje![]()
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...6_marc1nz.html
Posiadam blokady rozrzadu HP silnik 2.5/3.0 24V ,potrzbujesz ? -PW
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki