[159] Alfa Romeo 159 SW by Goora

• Autor wątku Autor wątku Goora
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dzięki Pablo. No jakoś szału nie ma moim zdaniem z tą naklejką, ale w sumie z tego zacisku już niewiele można wycisnąć ;)

U mnie tysiąc myśli na minutę ;)

Od dawna zastanawiam się nad pewnym modem i o ile zajebiście podoba mi się przy czarnym nadwoziu tak przy innych kolorach budy mam mocno mieszane uczucia. Zrobiłem sobie, więc małą wizualizację. Co sądzicie o pomyśle pomalowania scudetto?

Tak jest teraz:

Tak byłoby z czarnym:

I co? Hit czy kit?

Z dokładką z Leona będzie się fajnie komponować :) Jak dla mnie jest dobrze ;)
Szkoda że do mojego koloru nie pasują chromy na czarno...

Dla mnie elegancko! Sam mam na czarno pomalowane, według mnie 159 wygląda z czarnym scudetto groźnie ;)
134.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI MT7-L09 przy użyciu Tapatalka

szybson, tylko właśnie do czarnego pasuje to genialnie. I tak prezentuje się przód Twojej :)
A do innych kolorów... nie wygląda to jak Michael Jackson bez nosa :P ?

Na czarno jest... inaczej :D Moim zdaniem wygląda to co najmniej dobrze. Też zamierzam pokombinować z plastidipem.

Miałem plastidip ale po zimie zaczął odchodzić, ze względu że miałem dwa grille to stary zmatowiłem i pomalowalem sprajem matowym tak samo motylek.

Ja bym malował na czarno nawet przy tym Twoim kolorze :) Pati od Luka nie ma tego samego koloru? Bo ona ma pomalowane scudetto

Pati od Luka nie ma tego samego koloru? Bo ona ma pomalowane scudetto
Pati ma ten bardziej złoty. Nie wiem jak ten kolor się nazywa, ale na pewno jakoś ładnie jak to wszystko po włosku ;)
No właśnie nasze 9-tki nie dość, że są rozdzielonymi siostrami z Bieszczad to jeszcze niebezpiecznie zaczynają siebie przypominać jeśli chodzi o wszelkie mody ;)

Pati ma ten bardziej złoty. Nie wiem jak ten kolor się nazywa, ale na pewno jakoś ładnie jak to wszystko po włosku ;)
No właśnie nasze 9-tki nie dość, że są rozdzielonymi siostrami z Bieszczad to jeszcze niebezpiecznie zaczynają siebie przypominać jeśli chodzi o wszelkie mody ;)

Grigio Vesuvio :D

A moim zdaniem czarne scudetto pasuje bardziej do Twojego koloru niż do mojego ;-) o

Z czarnym scudetto bedą praktycznie nie do rozróżnienia :D Polecam pomalować na czarno, w tej chwili nie wróciłabym już do chromu :D

Nieeee.. zdecydowałem, że zostaje chrom :) Jakoś czarne pasuje mi tylko do czarnego koloru nadwozia. Może jak zobaczę Twoją na żywo to zmienię zdanie ;)
Zresztą ostatnio moda na malowanie to ja zwyczajowo muszę pod prąd :P

Kwestia gustu, zarówno chrom jak czarne prezentuje się bardzo dobrze wizualnie.
Pozdrawiam i gratuluje belli :)

Wolny dzień, piękna pogoda i czas spędzony na pucowaniu autka. Czego chcieć więcej :)
Aż żal było nie zrobić jakiejś fotki ;)

540.jpg

541.jpg

Załączniki

• fr_maj16_2.jpg
    fr_maj16_2.jpg
    146.2 KB · Wyświetleń: 0
  • fr_maj16_3.jpg
    fr_maj16_3.jpg
    136.2 KB · Wyświetleń: 0
Powinno się ustawowo wprowadzić jeden dzień w tygodniu dodatkowo wolny na pucowanie auta w piękny dzień :D

Amortyzatory
Powrót