Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

Masz plastidip, lakier czy folie?Dla mnie elegancko! Sam mam na czarno pomalowane, według mnie 159 wygląda z czarnym scudetto groźnie![]()
![]()
Wysłane z mojego HUAWEI MT7-L09 przy użyciu Tapatalka
Pati ma ten bardziej złoty. Nie wiem jak ten kolor się nazywa, ale na pewno jakoś ładnie jak to wszystko po włoskuPati od Luka nie ma tego samego koloru? Bo ona ma pomalowane scudetto
Pati ma ten bardziej złoty. Nie wiem jak ten kolor się nazywa, ale na pewno jakoś ładnie jak to wszystko po włosku
No właśnie nasze 9-tki nie dość, że są rozdzielonymi siostrami z Bieszczad to jeszcze niebezpiecznie zaczynają siebie przypominać jeśli chodzi o wszelkie mody![]()
Pati ma ten bardziej złoty. Nie wiem jak ten kolor się nazywa, ale na pewno jakoś ładnie jak to wszystko po włosku
No właśnie nasze 9-tki nie dość, że są rozdzielonymi siostrami z Bieszczad to jeszcze niebezpiecznie zaczynają siebie przypominać jeśli chodzi o wszelkie mody![]()
Dziękuję i również pozdrawiamPozdrawiam i gratuluje belli