[156] Pierwsza fura w życiu- srebrna 156 2.0 T.S.

Oooo też mega. Aczkolwiek widziałem je chyba tylko z raz w życiu, więc ciekawe czy są w ogóle do dostania.

o proszę :O
będzie nad czym myśleć

Selespeed dopiero w 17' wygląda kozacko, a te z aukcji to wzór "Vela", na żywo widziałem raz, wg mnie najładniejsze z całej gamy. Jeśli nie kupisz, to na wiosnę pewnie będą moje ;)

Strasznie ceni sobie wysyłkę...

Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
No seelspeed jest tylko 17 calach, ten co mam teraz 16 calowy jakoś inaczej się chyba nazywa :D

A co do tych z ogłoszenia to bierz :D ja się muszę zregenerować finansowo to raz, dwa że jeszcze dużo czasu do kolejnej zimy, a trzy to to są fele z oponami, a takiego kompletu nie chce, tym bardziej letnich i chinoli :P

- - - Updated - - -

Aha, dzisiaj zmieniłem olej na Millersa z jakąś nanomagią.
Przebieg 207400km

Z tego co się orientuję, Selespeed szedł w rozmiarach 15', 16' i 17'.
130.jpg

Kurde... :<

w ogóle gdzieś miałem kiedyś stronę ze wszystkimi modelami felg dostępnych w 156 147 i GT i oczywiście jak na złość nie mogę tego nigdzie znaleźć teraz.

Omg :D
Też ją widziałem ale to nie do końca ta :D w każdym razie dziękuję.

A wiecie może jakie parametry mają telefony z GTV? Jakie ET i szerokość?

Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

Siema, dysze spróbuj przepchać np. igłą. Powinno pomóc. Dodatkowo z boku dysz masz też regulację. Mi się już dwa razy zapchały, w przeciągu 7 lat...

Omg :D
Też ją widziałem ale to nie do końca ta :D w każdym razie dziękuję.

A wiecie może jakie parametry mają telefony z GTV? Jakie ET i szerokość?

17"x7,5" ET30,5 jeśli dobrze pamiętam.

O to już bezpiecznie można wrzucić 225/45. Bo na takie 7 cali to już nie za bardzo.

To już dobry laczek.

A dzięki koledze Marcinowi z Autosklep24 przyszedł do mnie leżak magazynowy w postaci nowego mechanizmu wycieraczek :D polecam tego allegrowicza!

Już się nie mogę doczekać aż to zamontuję i ustawę wycieraczki jak trzeba :3
211.jpg

Wow towar nie do zdobycia. Ile kosztował ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

A dzięki koledze Marcinowi z Autosklep24 przyszedł do mnie leżak magazynowy w postaci nowego mechanizmu wycieraczek :D polecam tego allegrowicza!

Już się nie mogę doczekać aż to zamontuję i ustawę wycieraczki jak trzeba :3
211.jpg

To jednak jest spory kawałek żelastwa (@koskar - czy mógłbyś położyć na wagę przed montażem i napisać ile waży?) ! a ja się zastanawiałem że w wydmuszkach torowych wycieraczkę usuwają - bo ramię i pióro to niezbyt duża oszczędność wagi, za to toto wygląda już na 1-2 kg na oko ? , jak tak to już jest sens.

Hahahahah jesteś niemożliwy xD ale dobra, postaram się któregoś dnia wziąć do mieszkania i zważyć

Hahahahah jesteś niemożliwy xD ale dobra, postaram się któregoś dnia wziąć do mieszkania i zważyć

A to nie, myślałem że jakbyś miał pod ręką blisko wagę. Zainteresowałem się i znalazłem - 2kg ale to chyba z silnikiem , bez będzie pewnie tak jak strzelałem 1,5kg. To muszę tam zaglądnąć też w takim razie, to nie w kij dmuchał 1,5kg! :)

Spoko, żaden problem, jak będę pamiętam to to zrobię :D

Wow towar nie do zdobycia. Ile kosztował ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Łoł, sorry, umknął mi Twój post :/ generalnie na półce był za 479 zł (chyba ostatni w całym internecie), ale Marcin zrzucił cenę o ponad połowę :D
[MENTION=3383]Andrzejsr[/MENTION] skończyła mi się bateria w wadze xD ale na kartonie jest naklejka z dpd i tam jest napisane 2 kg i w sumie może tak ważyć jakoś- pomiędzy 1.5 a 2 kg właśnie.

Amortyzatory
Powrót