Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie wiem nic na ten temat. Smartfona naładujesz prądem nawet 0.5A ale mi było potrzebne 2A bo mój stick nie ma baterii i jest zasilany tylko przez auto.A japka np mają mniejszy prąd ładowania potrzebny?
Ramka z tworzywa 4mm transparentnego pomalowana od tyłu czarnym matem, wymiar co do 0.1mm i montaż na wcisk. Radio ma idealne wykończenie do stabilizacji ramki.Można wiedzieć z czego wykonałeś tą ramkę i jak ją zamontowałeś?
nie wiem nic na ten temat. Smartfona naładujesz prądem nawet 0.5A ale mi było potrzebne 2A bo mój stick nie ma baterii i jest zasilany tylko przez auto.
Ramka z tworzywa 4mm transparentnego pomalowana od tyłu czarnym matem, wymiar co do 0.1mm i montaż na wcisk. Radio ma idealne wykończenie do stabilizacji ramki.
Dawno mnie nie było na forum co oznacza że alfa sprawuje się wyśmienicie. Przez 3 lata zrobione 70k km oraz tarcze, klocki, dwumasa, sprzęgło, rozrząd, uszczelka smoka. Aktualny przebieg 170k km.
Pokaż załącznik 263888
Możesz napisać coś więcej, czy tą ramkę wykonywałeś sam czy zlecałeś to komuś pod wymiar?
Piękna Bella![]()

Można zapytać co to za felgi z pierwszego posta?