• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[166] Alfa Romeo 166 3.2 V6 - rain

• Autor wątku Autor wątku rain
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pamiątka ze zlotu :)

attachment.php

DSC_0605a_mini.jpg

Merci ;)

Kurde siedzi wysoko jak terenówka, ale to wina krzywego terenu :)

A wczoraj dostała w dupę od nieuważnej Pani, za karę że jej dwumasa pada.

Pechowa jakąś...Ale piekna

.....A wczoraj dostała w dupę od nieuważnej Pani, za karę że jej dwumasa pada.

Rain wyrazy współczucia ,wiem co to za ból,sami to przeżyliśmy w 145 :(Kurcze ,chuchasz,dmuchasz ,dbasz i moment czyjejś nieuwagi .....ech:smutnaedzia:.
Napisz czy bella ma bardzo dupcie stłuczoną ? no a przede wszystkim czy nikomu się nic nie stało ?

Rain wyrazy współczucia ,wiem co to za ból,sami to przeżyliśmy w 145 :(Kurcze ,chuchasz,dmuchasz ,dbasz i moment czyjejś nieuwagi .....ech:smutnaedzia:.
Napisz czy bella ma bardzo dupcie stłuczoną ? no a przede wszystkim czy nikomu się nic nie stało ?

Wszyscy ok, alfa też w stanie jeżdżącym :)

Z widocznych uszkodzeń to tylko porysowany zderzak, przesunięty na śrubach, i poszła ramka alfaholików. Zderzaka nie ściągałem ale rozebrałem wygłuszenia w bagażniku i blachy są całe z tego co w profile zaglądałem. Także jak dostane na malowanie zderzaka kasę to tylko go poprawie na śrubach, przejadę pastą, a kasę wydam na dwumasę :) A jak kiedyś zdejmę zderzak i się okaże więcej, to zawsze można wrócić do PZU po resztę kasy lub oddać na robienie bezgotówkowe minus wypłacone wcześniej. Na to są 3 lata bodajże.

Ale masakra..... to się nią nie najeździsz.

Alfa jakiś czas temu poszła. Mam nadzieje że nowy właściciel, Rafał, zawita na forum i będzie kontynuował temat lub założy nowy. No i cóż, życzę kilometrów bezawaryjnej jazdy.

Ja ze swojej strony chyba kończę historię z AR. Może jak się na wieś wyprowadzę o kupie Crosswagona jako rodzinne kombi, ale raczej nie zapowiada się nic innego. Chociaż 166 kupiłem z przypału (miał być 607) i gdzieś tam z tyłu głowy marzy mi się jeszcze GTA jakaś.

Już drugi raz kończę przygodę a klubem, bo jak auta brak to średnio coś się udzielać i na zloty jeździć. :)
Pzdr!

A dzisiaj oglądałem zdjęcia tu na forum.... No nic, mam nadzieję, że jeszcze coś ciekawego kupisz.

Po batalii zrezygnowales czy jak?

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Szczerze to aż dziwne ze tak szybko sprzedałes:) co w planach na Zakup?

Rain, a taki dopieszczony egzemplarz już był...
Szkoda V6!

W takim razie nic tylko życzyć jakiejś GTA :)

W sumie, moja została kupiona przez kogoś z poza forum ;)

Auto już miało niedaleko do stanu naprawę dobrego zostały wahacze i ta prawdopodobnie dwumasa, plus kilka pierdół, ale cóż, trzeba realizować cele mieszkaniowe najpierw, a potem bawić się furkami :)

Dokładnie, nie ma co pakować pierdyliarda zł w samochód, są inne priorytety :) Ja pakowałem kasę dbałem i co? musiałem sprzedać za psie pieniądze... Auto ma służyć ale też dawać frajdę;] Stary powodzenia z chatą i czekam na info:)

Amortyzatory
Powrót