[159] Alfa 159 2.4 jtdm 200 KM

Nie myślałeś nad jakimś oryginalnym wzorem? Moim zdaniem na oryginalnych felach 159 prezentuje się zdecydowanie najkorzystniej, aczkolwiek są na tym forum osoby którym udało się dobrać coś fajnego, nieodstającego designem od całej bryły samochodu. Osobiście nie pasują mi ani te na fotce ani te z ogłoszeń - na Twoim miejscu szukałbym dalej :)

Jak dla mnie to te co poprzednio miałeś były ciekawsze od tego co teraz zaproponowałeś [emoji33]

no właśnie mi też nie przypadło nic do gustu z tego co ja proponowałem znaczy co oni mi proponowali i nie było szans żebym na cos z tego wybrał no ta gwiazda moze ale nie w carbonie...orginalne np ti nie chce bo za duzo tego wszyscy by z ti chcieli a ja cos innego bym chciał co by sie zdało i robiło wrażenie :) jak narazie na zimówkach spowrotem :D

jak sie ta felga prezentuje? zrobiłem taką wizualizacje bo znalazłem takie 18 w dobrej cenie
attachment.php

Załączniki

• 5229332432_4.jpg
    5229332432_4.jpg
    182.9 KB · Wyświetleń: 209
Brocki ładne, ale tu nie pasują... Ja będę sprzedawał swoje letnie w razie czego. Mniej więcej tak to wyglądać będzie na Alfie
attachment.php

Załączniki

• tapatalk_1427989413587.jpeg
    tapatalk_1427989413587.jpeg
    128.8 KB · Wyświetleń: 228
dzienki za info jak narazie tylko o opinie pytam bo najpierw musze pozbyć sie tego co dopiero kupiłem :D Twoje ładne i ciągle zastanawiam sie co mnie skłoniło bym zakupił com zakupił :banghead:

No też się zastanawiam co Tobą kierowało przy zakupie tych Twoich.. [emoji4]

raczej tego sie nie da wytłumaczyc :) musiałem kupic ujowe zeby przejrzec na oczy na błędach uczy sie najlepiej czasem kosztownych no ale życie :)

jak sie ta felga prezentuje? zrobiłem taką wizualizacje bo znalazłem takie 18 w dobrej cenie
attachment.php

Miałem kiedyś takie. To model Borbet LV5, teraz będą jeździć u kolegi Paweł_, Ciapol też takie miał w swojej 159. Jak dla mnie felga przekozak, bdb wygląda w 18" no i nada nieco drapieżności Twojej belli:

attachment.php

Załączniki

• DSC08323.jpg
    DSC08323.jpg
    76.1 KB · Wyświetleń: 210
bierz tego borbeta... na 9-tce wygląda bardzo dobrze

dzieki koledzy :) poleciłem jednemu koledze który był odesłany do mnie te borbety a ja bede szukał jak sie pozbede moich :) a dzis troche z innej beczki :) czyszczenie kolektora ssącego, wywalanie klapek choć sa w pieknym stanie ale po co mi one :D a zaczęło sie wszystko wczoraj gdy pędrowałem tematy i znalazłem czyszczenie kolektora ssacego i okazało sie ze wcale nie musze rozrzadu rozbrajać także długo sie nie zastanawiałem i wcześnie rano o 11 zaczołem rozbierać belle :D
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• CAM00028.jpg
    CAM00028.jpg
    80.6 KB · Wyświetleń: 246
  • CAM00029.jpg
    CAM00029.jpg
    76.3 KB · Wyświetleń: 257
  • CAM00030.jpg
    CAM00030.jpg
    73.1 KB · Wyświetleń: 229
  • CAM00031.jpg
    CAM00031.jpg
    74.4 KB · Wyświetleń: 220
  • CAM00032.jpg
    CAM00032.jpg
    86.8 KB · Wyświetleń: 220
  • CAM00033.jpg
    CAM00033.jpg
    75.2 KB · Wyświetleń: 228
a co powiesz na takie 19 cali?

Załączniki

• WP_000590.jpg
    WP_000590.jpg
    136 KB · Wyświetleń: 92
dzieki koledzy :) poleciłem jednemu koledze który był odesłany do mnie te borbety a ja bede szukał jak sie pozbede moich :) a dzis troche z innej beczki :) czyszczenie kolektora ssącego, wywalanie klapek choć sa w pieknym stanie ale po co mi one :D a zaczęło sie wszystko wczoraj gdy pędrowałem tematy i znalazłem czyszczenie kolektora ssacego i okazało sie ze wcale nie musze rozrzadu rozbrajać także długo sie nie zastanawiałem i wcześnie rano o 11 zaczołem rozbierać belle :D
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
Masz całkowicie zaślepiony EGR? Czy częściowo zaślepiony z otworami ?
a co powiesz na takie 19 cali?
Sprzedajesz swoje flagowe felgi ? [emoji4]
Znudziły się już ?

Tak,sprzedaje:)Poprostu przyszedł czas na zmiany a do bialej te prodrive wygladalyby super moim zdaniem.

no idealnie by pasowały ale mysle ze mój budzet na nie nie pozwoli :)

egr mam nie zaslepiony wogóle tylko wyłaczony w kompie auta.

Amortyzatory
Powrót