odmieniona - ALFA 156 Roger'a

Polerowałem pół roku po zakupie, bo miał tak wiele drobnych rys że kupując ten samochód byłem pewien że to jakaś 'czarna perła' lub coś w tym stylu:D - w ogóle czarnego z bliska mi to nie przypominało. Ale lakier i tak pozostawia wiele do życzenia - dużo odprysków na masce itp

Nie wiem ile włożyłeś w belle czasu i pieniędzy ale warto było. Jest ze smakiem zrobiona i podkreślone atuty Alfy.

kolego pięknie zrobiłeś tą alfinke, widać że kupa kasy włożona, wszystko pięknie spasowane.
Ja osobiście dołożył bym taki dyfuzor jak miałem w mojej 156 i przyciemnił delikatnie szybki, dla mnie była by bajka :]

jak zrobiłeś podświetlenie pod popielniczką jakie diody zastosowałeś bo u mnie świeci typowo na czerwono

jest jak marzenie:) bardzo ślicznotka może kiedyś podobnie swoją zrobię tylko ja swojej to jeszcze do stanu świetności nie doprowadziłem

Kolego BELLA PIEKNA swietna robota:D !!!!!!!!
Ale mam małe pytanko odnosnie kolorowych przewodów w komorze silnika gdzie je nabyłeś ? i ile cie to kosztowało

a gdzie wymaginowałes tak te serducho:) bo bardzo mi sie podoba

własnie, skąd wziąłeś taki fajny grillek?? gdzie można takowy nabyć zdradz proszę tajemnicę i naprowadz. i za ile mozna go nabyć

a gdzie wymaginowałes tak te serducho:) bo bardzo mi sie podoba
godziny ciężkiej pracy i plecy bolą coś o tym wiem bo całą operację widziałem krok po kroku, live efekt jest powalający:D:D

---------- Post dodany o godzinie 09:03 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:01 ----------

własnie, skąd wziąłeś taki fajny grillek?? gdzie można takowy nabyć zdradz proszę tajemnicę i naprowadz. i za ile mozna go nabyć
grillek? to jest mega wypasiony grillllll nie jakiś tam grillek. super custom robota, kupić tego nie można !:D

156 to jedne z najczesciej spotykanych Alf, w sumie przechodzac obok nich to mysle sobie tylko "aa, kolejna 156" ale gdyby zobaczyl Twoja to...
Jest wiecej niz genialna =D

pierdzielona robi wrażenie na tej glebie :D środeczek pięknie podebrałeś, pod maską :D mega kolorowo ale z ładem i smakiem. Jest zaje.....sta

wielki szacun a jaki koszt wyszedl calkowity plus twoj czas ale dla alfy warto

Oba Moje maleństwa:D

93311157.jpg

55939625.jpg

Amortyzatory
Powrót