Niunię kupiłem we wrześniu ubiegłego roku.
2001 rok, 2.0 selesspeed, 150 kucy. Fotki zamieszczam dopiero teraz bo wcześniej nie miałem ładnych a te myślę, że dają radęWymieniłem fabryczną nawigację na DVD, ponieważ navi mi się zepsuła i nie było możliwości naprawy. W momencie zakupu przejechane miała 108 tyś, a teraz 122 tyś. Stoi na oryginalnych 17'' felgach. Brakuje tylko skóry ale celowo nie kupowałem ze skórą bo po prostu nie lubię. Poduszek jest chyba 8 (chyba dlatego, że dokładnie nie wiem
), kontrola trakcji, tempomat i takie pierdołki...
Zmiany w wizualne i mechaniczne są w niedalekiej perspektywie. Jeśli macie jakieś pytanka to piszcie
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez pedzaceimadlo ; 30-03-2009 o 01:02

niceszerokości na drodze!!
No! Kolejny Selespeed na drodze! Prawidłowo!
Były: Fiat 126p 650; Honda Civic 1.4i EJ9; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic
Jest: Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed

Tak, często bywam. Mieszkanie mam w Poznaniu![]()
Ja również widziałem taką Alfę, w takim kolorze w Poznaniu. Na św. Marcina stała na światłach. Miała chyba blachy na PO o ile dobrze zobaczyłem.

Fajna 147, ale aż się prosi o obniżenie przy tych pięknych 17"!
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03
Nie zabijaj robaczka
Jeśli już mowa o obniżeniu, to moje pytanie brzmi: czy mogę ją obniżyć na tym zawieszeniu, które mam ? Jakie to jest to nie wiem, pewnie fabryczne, bo raczej nie było wymieniane (jestem pierwszym właścicielem w kraju, a Alfa sprowadzona z Niemiec od pierwszego właściciela). Pytam dlatego, że nie wiem co tak dokładnie w zawieszeniu mam a jak coś mi się zepsuje to od razu do mechanika jeżdżę bo nie znam się na tych sprawach i w ogóle jestem zielony jeśli chodzi o wymianę/części itp związane z Alfą.
Masz 17" i się zastanawiasz nad obniżeniem przy naszych pięknych Polskich drogach? Kurczę... albo jesteś kozak, albo chcesz zakatować tą swoją limonkę
Ja bym zostawił jak jest, albo nawet wymienił na 16". Ja mam właśnie takie i w życiu się tak nie nabluzgałem za kierą co teraz :/ nie chcę nawet myśleć co by było gdybym włożył 17".
Bardzo ładna, kolorek ciekawy. Pozdrawiam![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki