[166] 2.5 v6 00r CF2 GRIGIO CHIARO

Mam wrażenie że połowa ludzi z V6 u niego serwisuje, także ogólnie znany. Wpisz w google flar ital.

A tak się tu tasowali co poniektórzy jak szła.na handel że to egzemplarz najlepszy na forum bo od jakiegoś samozwańczego guru. A wyszło jak zawsze. sylykon połamane zatrzaski i wycieki

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

I tak i nie. Sprzedała się rok temu a to już jest czas, w którym jakiś paprok może auto zajechac :P

Oj tam myślę że to wina mechaników...sam ostatnio zabuliłem sporo kasy za rozrząd który i tak zrobili jak potrafili, a nawet dekla od cewek czy jak tam on fachowo się nazywa nie dokręcili bo jakieś gumki sparcialy i śruby za długie się porobiły... dlatego to że chłodnica źle zamocowana, plus zerwane gwinty na pokrywie zaworów i puszce filtra powietrza która i tak wisiała w powietrzu, dużo pierdół na jedynym wkręcie zamiast np. 2 albo 4, reflektory nie do ustawienia normalnymi metodami..., dlatego na pytanie: w jakim stopniu fura obszabrowana, w jakim zajechana, a w jakim "wyfantazjowana" przy najmniej ja nie odpowiem...ok teraz kolejna prośba o radę/diagnozę: mocno zarzuca tyłem na wybojach (koła 17) notabene jedna felga wymieniona na prostą bo we wcześniejszej przy prostowaniu spaw puścił jakiś pomysł? Ps dzięki "tomaz". Pzd

Ostatnia edycja:
mocno zarzuca tyłem na wybojach

Dużo opcji... sprawdź poduchy tylnej belki - jeśli nie były wymieniane to możesz wymienić. Podobno nie da się ich zdiagnozować na aucie - po prostu wymieniasz i jest OK. Więc to taka robota w ciemno. Ale jak nie były zmieniane od nowości, to ja bym zaryzykował ;)

I tak i nie. Sprzedała się rok temu a to już jest czas, w którym jakiś paprok może auto zajechac :P

Krzemol - no właśnie nie. Jakby auto było kosa, to przez rok i zapewne 5 tyś km, nie byłoby tyle rzeczy do roboty. Ja doceniam bussoholika, bo robił na bieżąco i wszystko pokazywał. Ale po dawnej "świetności" tego auta zostało tylko wspomnienie. Auto miało już ileś tam właścicieli po busso..., to nie wróż nic dobrego.

Amortyzatory
Powrót