Moja Giulia

piotr197308

Użytkownik
Auto
Alfa Romeo 159 1,9 JTDM 120KM sportwagon 2006 rok czarna perła teraz Giulia 2,2 180KM
A tutaj moja giulia juz przejechane ponad 1000kmIMG_20161012_120017.jpg20161014_093059.jpg

- - - Updated - - -

A tyle konsumuje na wszystką pogode czyli a i na n 20161023_135756.jpg20161023_135819.jpg20161023_135938.jpgnaturalnie

Autko fajne ale dlaczego nie kupiłeś vw skoro go dymasz?To tak troche ironicznie, poprostu troche szacunku dla użytkowników innych marek.

Spodziewałem się ciekawszego wstępu , dotyczącej pierwszej w tym temacie Alfa Romeo Giulia .

Pierwsza jest moja, tylko że się jeszcze nie pochwaliłem :P
Pozdrawiam.
- Rafał

Jesli teraz piszesz na serio, to znaczy ze zgadlem z czym sie czaisz jako pierwszy ;)
Żartowałem;)
Wybaczcie mi mój dobry humor. Niestety nie będę pierwszym posiadaczem Giulii na tym forum.
Pozdrawiam.
Rafał

Czekajcie ... zapewne Pan się jeszcze dobrze nie otrzepał z emocji po zakupie i woli jeździć niż na forum pisać.

Fajny ten wykres spalania!

Wysłane z mojego SM-A500FU

hmmm.... po pierwszej zaprezentowanej na forum spodziewałem się:
1. Innego wstępu.
2. Innych komentarzy.

A tu wstęp biedny, bo prezentacja jak służbowego blaszaka :sarcastic: a niektóre komentarze na najniższym poziomie. Szkoda że przedmówców tylko na tyle stać a autor tak przyoszczędził na zdjęciach :)

Nie mniej jednak gratuluję nabytku i bądź co bądź pierwszy na forum :) wrzucaj więcej zdjęć i opisz co tam ma z bajerów bo lubi się czytać takie rzeczy :)

oj tam - Kolega dostosował się do formy wprowadzenia auta na rynek, a to że co wielu ma język mało "parlamentarny" to już taki folklor nie tylko tego forum.
Autko piękne jakby nie mówić a i spalanie meega.

Wystarczy spojrzeć pod avatar.

Gratulacje, autko genialne... Czekam na więcej fotek i jakaś skromna historia, choć po części z tematu o giuli wiem to i owo;]
żeby tylko człowiek pierdyknoł jakąś kumulację "niewielką" to bym sobie taką sprawił tylko w wersji veloce :) piękność
Szerokości i przyjemnego użytkowania

Jakbym wszedł jako pierwszy właściciel Giulii na forum to bym zrobił pompę. 20 zdjęć, tysiąc słów :D no normalnie fun i radość. A tu bida taka że aż się żal robi, że taki los spotkał pierwszą Giulię na forum. Ten temat warto zapomnieć jak interesujemy się Giulią bo psuje te pierwsze odczucia i poczekać aż ktoś inny kupi. To auto dalej mi się nie podoba i nigdy nie zacznie, ale jako alfaholik chciałbym o niej poczytać fajne historie i pooglądać fajne zdjęcia.

Ostatnia edycja:
Jedno zdjęcie z zewnątrz i 3 fotki ze spalaniem... To nie forum Skody :). Gratuluję zakupu i liczę na więcej zdjęć, zwłaszcza środka. Wrzuciłbyś chociaż odczucia, które już dałeś w innym temacie...

Jakbym wszedł jako pierwszy właściciel Giulii na forum to bym zrobił pompę. 20 zdjęć, tysiąc słów :D no normalnie fun i radość. A tu bida taka że aż się żal robi, że taki los spotkał pierwszą Giulię na forum. Ten temat warto zapomnieć jak interesujemy się Giulią bo psuje te pierwsze odczucia i poczekać aż ktoś inny kupi. To auto dalej mi się nie podoba i nigdy nie zacznie, ale jako alfaholik chciałbym o niej poczytać fajne historie i pooglądać fajne zdjęcia.

dajmy mu szansę, pewnie jeździ i się cieszy na razie :D

Ból tylnej części ciała :)

Bardzo dobrze, że pojawiają się krytyczne komentarze.
To nie jest forum dla rozhisteryzowanych nastolatek, którym wytnknięcie piega na nosie grozi samobójstwem:).
W tym wypadku te krytyczne wpisy są słuszne.

Właścicielowi auta gratuluję i dziękuję, że wrzucił parę groszy na konto bankowe Alfa Romeo.

Amortyzatory
Powrót