• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[147] Alfa 147 by Tevsky

Tevsky

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147
[FONT=&quot]Witam[/FONT][FONT=&quot]. Kupiona w weekend. Alfa Romeo 147 2007r. Silnik 1.9 JTD 8V 120 km, ale możliwe że ma więcej, mam paragony na 4 tys. euro z Niemiec, tam jej robili: wydech "remus",zawieszenie gwintowane, sprzęgło, rozpórki przód i tył i wiele wiele innych. Musze potłumaczyć bo wszystko jest po niemiecku. Felgi 18" alfa romeo. Alfa w stanie bardzo dobrym, silnik suchy, dynamiczny, bardzo równo pracuje. Ogólnie autko bez zastrzeżeń. Średnie spalanie na trasie wracając od sprzedającego ok. 4.5 l ON. Teraz tylko rejestracja, ubezpieczenie, zmienie płyny oraz felgi na zime, bo oponki już mam 16". Także no.. Taka oto włoszka zawitała u mnie [/FONT]
463.jpg

464.jpg

465.jpg

466.jpg

467.jpg

468.jpg

469.jpg

470.jpg

471.jpg

Rewelacja.
Świetnie wygląda, ale pewnie twardo...
Gratulacje!
Pozdrawiam.
- Rafał

No to jak gwint to krec na dol hak out i bedzie kozak :D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Auto prezentuje się zajebiście agresywnie coś pięknego ;)

Ale hejt poleciał na hak :D i RACJA! Hak leci out, ale dopiero w weekend kupiłem a teraz jestem poza domem na studiach i znów wracam na weekend to zdejmę :D Spokojnie, jeszcze nie zdążyłem zarejestrować :rolleyes: Gwint jest na najwyższym ustawieniu także będziemy kombinować. Strzała! :D

Świetna jest! Jeśli jej długo szukałeś, to z pewnością można powiedzieć, że się doszukałeś. A jak szukałeś krótko to znaczy, że masz szczęście, że trafiłeś na taki fajny egzemplarz ;). Pokaż jak wygląda w środku...Może się gdzieś zobaczymy w okolicach SBE :) Zakładaj ramki!!!

[MENTION=25530]micorl[/MENTION]
Świetna jest! Jeśli jej długo szukałeś, to z pewnością można powiedzieć, że się doszukałeś. A jak szukałeś krótko to znaczy, że masz szczęście, że trafiłeś na taki fajny egzemplarz . Pokaż jak wygląda w środku...Może się gdzieś zobaczymy w okolicach SBE Zakładaj ramki!!!
Dzięki kolego! :D Szczerze, to chyba mega szczęście bo zacząłem szukać w piątek a w niedziele kupiłem :D Druga, którą oglądałem :D Wracam na weekend teraz to porobię parę rzeczy i wrzucę fotki. A spotkamy się na pewno, bo widzę Mierzęcice, a ja z Dąbia jestem praktycznie (pewnie kojarzysz, a jak nie to powiem dalej Psary) Ramki się ogarnie! :D Pozderki!

Świetna jest! Jeśli jej długo szukałeś, to z pewnością można powiedzieć, że się doszukałeś. A jak szukałeś krótko to znaczy, że masz szczęście, że trafiłeś na taki fajny egzemplarz ;). Pokaż jak wygląda w środku...Może się gdzieś zobaczymy w okolicach SBE :) Zakładaj ramki!!!

Też mam SBE ;)

piękna bella.... szkoda że ze świętokrzyskiego uciekła :):) szerokości :)

Piękna... Szerokości...
Podziękował :D
Ja jeszcze nie, na razie TOP ale niedługo wjedzie SBE na salony :D
Nieźle się prezentuje
Dzieki! :D
piękna bella.... szkoda że ze świętokrzyskiego uciekła szerokości
No niestety, ale będzie często wpadać z uwagi rodzinnych stron :D

W weekend więcej zdjęć i parę nie wielkich zmian. Najgorsze to ubezpieczenie ... -.- Chyba zarejestruje na ojca, bo na mnie 3500zł w PZU a w innych pod 5000zł. Jakaś porażka z tymi ubezpieczeniami dla młodych :(

@micorl
Dzięki kolego! :D Szczerze, to chyba mega szczęście bo zacząłem szukać w piątek a w niedziele kupiłem :D Druga, którą oglądałem :D Wracam na weekend teraz to porobię parę rzeczy i wrzucę fotki. A spotkamy się na pewno, bo widzę Mierzęcice, a ja z Dąbia jestem praktycznie (pewnie kojarzysz, a jak nie to powiem dalej Psary) Ramki się ogarnie! :D Pozderki!

No pewnie, że kojarzę:) Pozdrawiam!

- - - Updated - - -

W weekend więcej zdjęć i parę nie wielkich zmian. Najgorsze to ubezpieczenie ... -.- Chyba zarejestruje na ojca, bo na mnie 3500zł w PZU a w innych pod 5000zł. Jakaś porażka z tymi ubezpieczeniami dla młodych

Jak kupiłem swoją pierwszą 147 też ojciec został "przymuszony" do współposiadania tej ślicznotki ;)

Faktycznie ładna i już w pewnym stopniu porobiona ;) z chęcią obejżę wnętrze ;) miłego użytkowania ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót