[159] Alfa 159 2.2 SW black di Adalberto

adalberto

Nowy
Auto
PORSCHE CAYENNE S 4.8 2007 + MITO 1.4 2008-LPG
Witam,pragnę przedstawić Wam mój nowy nabytek Alfę Romeo 159 SW 2.2 JTS :P .Jest to już szósta kupiona Alfa z rzędu ,więc serce wygrało ponownie,a plany w zasadzie były inne ???SUW??? ;)
Ciężko było coś ustrzelić (po sprzedaży 156fl sw),wybór benzyn w Polsce jest słaby,jak coś jest, to daleko :P,dlatego " świeżak " z Kutna wydawał się wart zobaczenia :rolleyes:.Okazała się nie taka zła,
więc chyba było warto ,ale to się okaże :P
Parę fotek na szybko :cool:
20170305_151221.jpg20170305_151238.jpg20170305_151129.jpg20170305_151144.jpg20170305_151029.jpg20170305_151103.jpg20170305_151324.jpg

Ładny zakup Wojtku :) środek fajny, który rok i jak się jeździ po przesiadce ze 156 :), 156 sprzedałeś na Płońsk bo w sobotę ja widziałem, kiedy robimy spota na oględziny auta
Pzdr Łukasz

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dzięki Łukasz,rok produkcji 2006 listopad ,co do jazdy to przepaść między 156,przyspieszenie i komfort nieporównywalny :D,a 156 pojechała do Baboszewa więc bardzo blisko . Spocik zrobimy bardzo chętnie ,ale najpierw muszę ją przerejestrować i ubezpieczyć.

To ogarniaj papiery i się spotkamy, przy okazji można oprogramowanie w navi zaktualizować, już jakieś plany na mody :)

Nie zapomnij o ramkach klubowych :D

Ostatnia edycja:
Narazie w meni nie mogę wyjść z tego holenderskiego na włoski

Bo potrzeba jest płyta CD do zmiany języka

Napisałem długi post z telefonu a wysłało tylko kawałek:confused:

- - - Updated - - -

Ramki zamówię jutro nowe ,bo stare zostały na 156,i muszę dokupić roletę bagażnika .Zabawne to jest ,bo jak szukałem santa fe i tucsona to prawie w każdym brakowało rolety :confused:

- - - Updated - - -

Bo potrzeba jest płyta CD do zmiany języka
niestety płyty nie dostałem:(

Szerokości, przyczepności i niezawodności, piękna sztuka

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Fajna sztuka. No i słuszny silnik :D
Jaki przebieg? Miała coś już grzebane z rozrządem?

Przebieg 216,a z rozrządem nic nie wiem,ale narazie jest cicho ;)

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

I tak trzymać :)
A skrzynia nie grzechocze po rozgrzaniu? (sorry, musiałem zapytać :D)

Nic niewysłuchałem a jestem wrażliwy na dzwięki

Niezła, fajny środek... 2.2 się nie powinno psuć :D :D A teraz wio do Płocka, się pochwalić :D :dancingcat3:

Dzięki Łukasz,pochwalę się jak tylko będzie okazja ;)

Bardzo ładna :)
Gratuluję, bo tak jak piszesz nie jest łatwo znaleźć 159 z tym silnikiem.

Szerokości!

Gratulacje! Ładnie się prezentuje na zdjęciach :) Miała jakąś historię serwisową czy brałeś w ciemno? W Kutnie rzadko mają zadbane wozy a książki serwisowej z reguły też nie ma.

Dzięki Panowie,książkę serwisową dostałem z wpisami do 2016 i przebieg by się zgadzał,ale kto wie? :P
Moim zdaniem zadbana jest na 9/10 :D ,właśnie wróciłem z przeglądu więc co nieco wiem więcej,hamulce super (słowa diagnosty),podłoga bardzo zdrowa,nigdzie nie cieknie,amory przód i tył po 75% :o
Po za tym wszystkie bajery elektryczne sprawne :rolleyes:
Czytałem dużo o tym komisie ,i opinie były bardziej złe, niż pozytywne,ale jak ja nie zobaczę to nie uwierzę ;) .Szkoda bardzo tej 159 1.8 czarna SW, bo jest w opłakanym stanie, jak 25% aut tam stojących :(

Amortyzatory
Powrót