[Giulia] White Veloce

Panowie, szybki update - 43k zrobione i dalej nie stwierdzono żadnych usterek. Autko spisuje się naprawdę świetnie.

Jest też nowy dodatek - kierownica z Q i aktywowany ACC, który działa bardzo sprawnie. Na długie trasy bardzo pomocny gadżet. Jakby ktoś się zastanawiał to polecam.

PS. Pozdrawiam kolegów z Katowic, przyjemność :)

IMG-20190617-WA0013.jpg

Gratuluje modów, świetne :)
Oby tak dalej!

Jakieś plany jeszcze?

Jakbym miał takie auto, to bym chyba w ogóle do domu nie wracał :D

Kurde ładnie :D Sam stwierdziłem że kierownica z Q nie dla mnie, jako że nie mam w ogóle karbonu w środku to lepiej wygląda, dla mnie, standardowa. Jakbym miał czerwony środek to bym jednak wepchał :D

Gratuluję autka :)

Tak z ciekawości zapytam o kierownicę z Q, czy wszystkie przyciski są tożsame z normalnej kiery i czy wszystkie działają tak jak trzeba??

Przeglądam tematy użytkowników Giulii i widzę, że sporo rzeczy idzie samemu dołożyć, a za które trzeba było sporo dopłacać, większy wyświetlacz, tempomat, łopatki, kiera.....

Dzięki! Nie miałem wcześniej aktywnego tempomatu, który został zainstalowany i aktywowany z kierownica. A tak to mozesz przelozyc moduly ze starej do nowej kierownicy i wszystko będzie działać. Jeśli są takie same to nie ma problemu i wszystko będzie ok.

Czesto jestem w Bronowicach, mieszkam niedaleko. Chyba tez raz widzialem Twoja, tak daleko zaparkowana... :) A pomysl z mikro zlotem bardzo dobry, fajne miejsce/parking jest przy Blonia Bistro.

Szybki update jako, że wpadła kolejna zmiana - tym razem w końcu zmieniłem koła na 19. Felgi zamówione i zmienione od kolegi Kolpak (pozdrawiam i polecam). Felgi marki GMP Italy model Drake, wydają się bardzo dobrze wykonane i wg mnie wyglądają świetnie choć zdjęcia tego nie oddają. Opony to Pirelli PZero z 2020. Cały zestaw spisuje się świetnie, komfort jazdy bardzo dobry w sumie to nie wiem nawet czy odczuwam jakąś różnicę, jeździ się bardzo przyjemnie plus super zachowanie w zakrętach.

Jeśli chodzi o sam samochód to zrobiłem już ok. 59 000 km. Przez cały ten okres praktycznie żadnych usterek czy rzeczy, które mnie jakoś bardzo denerwują. Polecam bardzo samochód, jako daily spisuje się wręcz wyśmienicie i dalej sprawia mi radoche.

W planach na 2020:
- CF grill
- chipbox JB4 (burgertuning) albo Seletron

2021:
Stelvio Q w kolorze Ocra GT Junior.
Veloce dla żony :)

20200509_100609.jpg
20200509_100617.jpg
20200509_100623.jpg
20200509_100649.jpg

Amortyzatory
Powrót