![]() |
| Rejestracja |
FAQ
|
Regulamin |
|
| | #1 |
| Użytkownik Embrion Zarejestrowany: 07 2009 Samochód: Alfa Romeo 156 1.6 16V TS 1997r. Skąd: Zamość
Podziękował: 0
Podziękowań: 0 w 0 postach
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| ViP Pirat drogowy Zarejestrowany: 05 2008 Samochód: 156 SW 2000 rok pjemnosć 2000l Skąd: Warszawa
Podziękował: 5
|
no no ładniutka ta Twoja Panna
__________________ Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona... |
| | |
| | #3 |
| Użytkownik Romeo Zarejestrowany: 05 2009 Samochód: 156 1.9 jtd 2000r. Skąd: Poznań/Racibórz
Podziękował: 6
Podziękowań: 54 w 36 postach
|
Ładna zadbana sztuka - powodzenia w realizacji planów !
|
| | |
| | #4 |
| ViP Romeo Zarejestrowany: 11 2007 Samochód: AR 166 2.4JTD 2001r. Skąd: Ruda Śląska
Podziękował: 1
Podziękowań: 4 w 4 postach
|
Bardzo ładna gratulacje Pozdrawiam
__________________ ![]() Alfa i jej ochroniarz
|
| | |
| | #5 |
| ViP Dwusuwowiec Zarejestrowany: 07 2007 Samochód: 145 boxer 1,6 Skąd: Drzycim
Podziękował: 2
|
Bardzo ładna bellunia szerokości życzę!
|
| | |
| | #6 |
| Moderator Romeo Zarejestrowany: 11 2007 Samochód: Coś tam wrzeszczy... Skąd: Chorzów
Podziękowań: 3 w 3 postach
|
Bardzo fajna Bella jak bym moją widział Gratuluję Pozdrawiam
__________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!![*] ;((( R.I.P. ONLY THE STRONG SURVIVE... Była http://www.polskajazda.pl/Samochody/...omeo/156/16439 succes comes to thos who persevere |
| | |
| | #7 |
| Użytkownik Embrion Zarejestrowany: 07 2009 Samochód: Alfa Romeo 156 1.6 16V TS 1997r. Skąd: Zamość
|
odświeżam bo chciałbym się Was poradzić po zimie wyszla mi naprawa przedniego zderzaka ktory popekal jak mnie sasiad lekko stuknal... zderzak jest juz pospawany i teraz moje pytanie: Czy lepiej zostawic czarne listwy na zderzakach czy pomalowac je pod kolor nadwozia wraz z lusterkami i tylnym zderzakiem? |
| | |
| | #8 |
| Użytkownik Romeo Zarejestrowany: 07 2007 Samochód: Alfa Romeo 156 2002 1.8 T.S. >140 KM Skąd: Żegocina
Podziękował: 7
Podziękowań: 51 w 44 postach
|
Jeżeli chcesz malować, to nie zapomnij o ramkach halogenów - one też są pod kolor. Z pewnością będzie to fajnie wyglądało, ale znajdą się tacy, którzy zarzucą Ci brak zgodności z oryginałem, bądź będą czepiać się przyszli klienci znający się na rzeczy, twierdząc, że była bita, bo malowane jest to czy tamto... Rób jak uważasz, z estetycznego punktu widzenia pokusiłbym się o taki mod. Pozdrawiam. - Rafał
__________________ ...no alfa, no fun! Bóg stworzył mężczyznę i Alfę. |
| | |
![]() |
| ||||||
| Tagi |
| ale, alfy, bardzo, bella, będą, będzie, brak, była, bym, chcesz, ciao, czegos, dzisiaj, ego, este, fajna, fiata, gra, gratulacje, halogenów, katowicach, kolor, którzy, kumam, ładna, malować, malowanie, mechanicy, metalowe, mod, moją, nasze alfy romeo, nasze belle, nasze samochody, obramowki, one, pan, panna, pany, planów, powietrza, przepływomierz, rafał, ramkach, rzeczy, saloonu, service, servis, serwisy, się, sobie, sprawdzeni, sztuka, tacy, taki, tam, tapicerki, też, top, twoja, widze, widział, wymienic, zadbana, zajechał, zapalniczki, zarowke, zegary, znajdą, żem |
| Narzędzia wątku | |
| |