fajna bellunia ale fakt ta nazwa trochę razi.Spojler na klapie nieeeeeeeeeeeeee.Pozdro
ładna ale cosmo blue to całkiem inny odcień nazwij ją bardziej pieszczotliwie, ja swoją od początku zwe Niunią ze względu jak moja Niunia " żona" potrafi delikatnie wyciągnąć kase, ale bez szaleństw nie jest tak źle.
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...
fajna bellunia ale fakt ta nazwa trochę razi.Spojler na klapie nieeeeeeeeeeeeee.Pozdro
właściwie macie racjejuż ponad 3k przejechałem nią i złego słowa o niej powiedzieć nie mogę...
zatem oficjalnie na łamach forum zmieniam nazwę ze Czarnej Ździry na Black Lady (co by tak po amerykańsku było) i mam nadzieję, że nie będę musiał wracać do starego nazewnictwa![]()
Ładna sztuka. Jeśli chodzi o ten spojler to bym sobie go darował. WYgląda jkaby go nie było, choć niby coś tam jest doczepione :/ Nie lubie tego typu dodatków. Powodzenia w modzeniu. Pozdroo
30 tyś km za mną i czas na wnioski:
przydomek 'ździera' niestety się ukłonił
na pierwszy odstrzał poszły górne wahacze. Teraz upominają się dolne - w tym tygodniu je wymienię. W między czasie klocki i przednie tarcze oraz termostat też zostały wymienione na nówki funkiel.
W sumie nie zostałem zaskoczony - spodziewałem się tych wymian. Niestety wskutek tego wydłuża się planowany przeze mnie zakup ładniejszych felg.
No i na moje nieszczęście dowiedziałem się też że moja Bella jest 'starsza' o jakieś 100 tyś kmAle i tak ją polubiłem
nie ukrywam tego. Może w tym tygodniu dodam nowe zdjęcia. W planie mam stronę www poświęconą Mojej AR (coś a la to http://volvo240.mcrace.pl
Pozdrawiam!
PS poprawiłem linki do zdjęć bo widziałem, że przestały działać
Moje VOLVO -> http://www.volvo240.mcrace.pl
Ładnie prezentuje się.Co do kosztów to zależy jak trafisz,najgorsze są zaniedbania poprzednich właścicieli.Powodzonka-oby nie była tym co napisałeś.
fajna alfinka ladnie sie prezentujea po tablicy mysle ze z gostynia albo okolic
pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki