piękna włoszka ale te pedały nie za bardzo chyba co ??
A tak wogle który rocznik jaki gazik masz jak można wiedziec ??pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Voyager_1988 ; 28-07-2009 o 11:13

Jak juz pisalem pedaly i mieszek na razie zostajadoprowadze do stanu mechanicznego perfekt to bede myslal nad innymi rzeczami
Jakby co to naklejka z przedniej szyby juz zniknela
Gazik 2 gen. do wczoraj na mikserze, ale od wczoraj blosik
jeszcze tylko zaloze mocniejszy parownik (juz czeka) i tylko hulac. A i rocznik 1992
![]()

Pora na mały update
Już jakiś czas temu 15` poszły do ojca Tipo, a Alfina dorobiła się felg `16 calowych. Dodatkowo do środka zawitała drewniana kiera a pod maskę Blos.
Niestety teraz 155 poszła trochę w odstawkę z racji że dorobiła się młodszej siostrzyczki.
Tutaj kilka fotek
![]()

Którą masz wersję silnika 67202 czy 67201?? W tym czasie wychodziły te mocniejsze więc może Twoja do nich należyMożesz mi VIN podesłać to sprawdzę w Eperze albo zerknij na silnik pod pierwszą rurę kolektora wydechowego od prawej strony patrząc na silnik - tam są numery.
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.

Wg epera wychodzi że 67202. Pisząc mocniejsze wersje miałeś na myśli te 144 konne? Swoją drogą ciekaw jestem skąd różnica 3 koni.

Tak, chodziło mi o tą 144KM.
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.

To jak to w końcu jest ile koni u mnie?

141, tak jak u mnie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki