Witam,
niedawno kupilem Alfe 155, na forum pewnie znana bo od kolegi Scrata![]()
Silnik 2.0 8v na gazie, wyposarzenie jak to we wloskich samochodach, czyli wszystko co potrzeba![]()
Po zakupie zmienione swieczki bo troche szarpal na gazie i profilaktycznie nasilikowne przewody wys napiecia. Wkrótce jeszcze plyny, filtry itd. jednak najpierw trzeba znalezc troche czasu ktorego niestety ciagle malo :/
Fotki przed zakupem:
No i po zakupie, po umyciu i na alusku

Gratuluje zakupu!!! Swoją droga to 155 jest moim nie spełnionym marzeniemzawsze chciałem taką czerwoną na białych aluskach i z fajnym silniczkiem dającym niesamowita frajde z jazdy
ehh, życie poszło na przód i mam oszczędną 156
ale frajda też jest
PS. Twoja Bella pięknie się prezentuje na tych felgach![]()
Bardzo ładna. Ja bym tylko zdjął tą naklejkę z przedniej szyby, bo - delikatnie mówiąc - mało pasuje
Pozdrawiam
bikermarek
Alfa Romeo 155 1,8 Twin Spark 16V 1997: 13.05.2007 - 02.07.2011
Alfa Romeo 155 2,0 Twin Spark 16V 1995: 31.07.2011 - ?
Fiat Seicento 1,1 SPI 1999: 24.02.2012 - ?
Bella superale jeszcze ten czerwony mieszek na drążek zmiany biegów...
Trochę gryzie się z moim poczuciem estetyki
Pozatym Alfa jak marzenie![]()

Dzieki za radynaklejka, mieszek i pedaly to pozostalosc po poprzednim wlascicielu, takze naklejka niedlugo zniknie, a pedaly i mieszek sie zobaczy, bo najpierw chce ja doprowadzic technicznie do stanu perfekt a pozniej bede patrzyl na estetyke
No jak kupowalem ta to poprzedni wlasciciel mial jeszcze jedna dokladnie taka jak piszesz, czerwona na bialych 16` no i piekielnie szybkaale moze ujawni swoje cudo
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki