Fajniutka![]()
Fajna fajnaAhh te telefony to jest bajka
Ale bita była co ? ;>
Do zobaczenia na drodze !
Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz — Mahatma Gandhi
Po czym "wnisosz" że walona? Zderzak pewnie?
Uszkodzic zderzak to wszedzie mozna, a moze światło sie tak niefortunnie załamało... Zauważ ze na 4tej focie jak słońce nie wali tak mocno to juz nie widac różnicy...
A tak poza tym fajny kolorek Alfiny, no i kółka ładne...
Pzdr
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Żartowałem tylko żeby podrażnić kolegęale te listewki z przodu wyglądają tak jakby ktoś ich nie zakrył przy szlifowaniu zderzaka tzn. są takie białawe, ale Raf2pp zapewne szybko sobie z tym poradzi i będzie pięknie
Pozdrawiam jeszcze raz. Mam nadzieję, że będę miał okazje obejrzeć na żywo bo zawsze podobały mi się czarne zegary z czerwonym podświetleniem w 156![]()
Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz — Mahatma Gandhi

Fajna, chociaż zwolennikiem płetwy na klapie nie jestem, ale za to czarne zegary z czerwonymi cyframi to kwintesencja SP.
Pozdrawiam.
- Rafał
powiem tak czy bita byla ja nieudezyłem swierzo ja przywiozlem ale w calości :] jedynym problemem jest lakier ktos ja psiknoł bezbarwnym i to troszke nie udolnie takkk wiec moja kochana idzie calusia do lakierowania)) na piekny krwisty czerwony kolorek
)) wiadomo autko jest jeszcze do dopieszczenia alee to tylko kwestia czasuu
![]()
fajna bellunia
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki