majster to kiedy zdjęcia pokaż coś nie bądź wiśniapochwal się!!!
Alfy to zaczarowane samochody
Tak jak pisałem. Cena jeszcze do negocjacji. majster - AR 156 1.9 JTD
Zapraszam kogos z forum na ogledziny np. dla niezdecydowanego kupca, albo osoby która zobaczy równiez moja alfe aby ułatwic innym decyzje, ponieważ wiem i sam sie przekonałem co to znaczy jechac po auto 400km bez pomocy osoby postronnej...
Alfetta sie dzis sprzedała... Pojechała gdzies do Chełma. Ma byc robiona dla córki Pana który po nia przyjechał. Dobrze sie chyba stało, ze trafi w ich rece. Zal było sie rozstawac. Ostatnia przejażdżka i umowa podpisana, odjechała....
Co planujesz następnego wziąc?? Masz już cos na oku?

Kolega już ma alfę, również 156. Tym razem SW i po lifcie wnętrza:
Alfa 156sw 1.9jtd 2002r.
Była : 146 1.6TS 97r (2006-2011)
Jest : 156 1.8Ts (2010 - ? )
No faktycznie oglądałem nawet wątek, ale jakoś wypadło mi z głowy;P dzięki za podpowiedz![]()
Tak jak kolega Zwol4 napisał, mam już swoja drugą 156 tym razem w wersji sw. Jakost tak zostało, ze szukałem dla siebie tylko z gamy Alf lub ewentualnie jeszcze pod uwage była brana Lybra, ale jestem za młody jeszcze na lybre. 156 mi pasuje i fajnie pomyka, wiec zostałem przy niej![]()
Tylko do poprzedniej miałem wieksze zaufanie, bo tam własnie miałem juz wszystko porobione - wsiadałem i jechałem w trase bez wachania. W nowej musze znów ja przygotowac pod siebie, ale jakos to ogarne
Także moja poprzednia srebrna 156 bedzie jezdziła gdzies w Chełmie - polujcie na nią tam za niedługo.
Ale fakt jest jeden. Cieżko sie rozstac z autem które nie sprawiało problemów (miałem ją juz by dwa równe lata w lipcu).
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki