Witam co tu duzo dywagowac alfy zawsze byly i sa piekne.

Sliczna bella, tez mialem taki model sobie kupic ale niestety nie bylo mnie stac na autko z konca 2006 roku, koniec koncow kupilem GT - i nie zaluje decyzji
Jak bede zmienial auto to kupie tez 159 tylko z silnikiem 2.4 i pewnie SW bo do tego czasu rodzina mi sie powiekszy
Pozdro i milego uzytkowania auta
MOJA CZARNA BELLA
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...rnulka_gt.html
Przyzwyczaiłem się, ludzie podjezdzaja, nawet raz Lka podjechała i instruktor mowił ze piekna ale jak z awaryjnością? Ja mowie ze świetnie, nic sie nie dzieje, tak wyglada z takim wyposażeniem, aż niemoge uwieżyć że zastanawialem sie jeszcze nad passatem lub Audi A4.czesto sie zdarza ze dzieci mowia nawet ze piekne auto, dziadki, ludzie normalni podchodzą i mowia ojaaaa ale samochód:O czy to odkurzam czy na myjni. czasami oczywiscie wogole a czasami i 2 razy dziennie
strasznie jestem wciąż z auta zadowolony, myslalem ze troszke mi sie znudzi ale no niema bata. mogłby byc troszke mocniejszy i jak na 1.9 diesla mniej palić, ale i tak niewiele pali (jak na taką mase)
Przyłączam się do gratulacji, super autko! I ten czerwony środeczek miodzio;-]
Pozdrawiam i miłego jeżdżonka
ojjj 159taka będzie moja następna!
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowę. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" Jeremy Clarkson
Ja ile razy wsiądę do mojej, to ryj sam się uśmiecha, zwłaszcza w nocy, gdy zaświecą się wszystkie zegary i przyciski na desce. Efekt powalający.
Pozdrowionka
czarny ale kotleta odgrzałeś![]()
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm 16v, 2007r. ( DPF usunięty, EGR zaślepiony, 188KM i 406 Nm - wszystko w www.cinsoft.pl)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki