profil 45 to nic strasznegosam smigam na takim wiec wiem co mówie
fakt ze jest troche sztywniej i bardziej trzeba uważać na nasze "polskie wertepy", ale do wszystkiego da sie przyzwyczaić
![]()
profil 45... to już trochę hardkor![]()
Alfaholizm jest zaraźliwy
Alfa 156 2.0TS Berlina 1998r. - moja---Alfa 159 1.9JTDm 8v 2007r. 159KM 342nm by Cinsoft - taty --- Alfa 147 selespeed - w rodzinie
Ola[*] Kuba[*]
No bardzo ladnie sie prezentuje, szkoda za aura do zdjec taka nieciekawa trafila
Jak sie sprawuja te kolka? Nic nie obciera? Zawieszenie chyba masz seryjne.
No to teraz pozostało Ci lekko opuścić Alfę, wówczas będzie ładniej na tych kołach wyglądać, chociaż moim zdaniem gdyby były srebrne, albo lekko grafitowe, Alfa prezentowałaby się lepiej. Jakoś nie jestem zwolennikiem innych kolorów felg.
GTA look - świetna sprawa, ale diody poza tymi, które są w miejscach pozycji to dyskusyjna sprawa. Jak jednak wiadomo wszystko kwestią gustu.
Pozdrawiam.
- Rafał
SPRZEDAM GRILL DO 156
http://www.forum.alfaholicy.org/czes...tml#post583068
zawieszenie seryjne i raczej takie zostanie (nasze piekne polskie drogi) a felgi dostana nowy grafitowy kolorek![]()
Grafit! Białe też bd pasować, ale ciężej utrzymać je w czystości... Choć czerwone i białe pasuje mocno...Ciężki wybór ..
AR 146ti 2.0 16v '96- moja EX Bella
AR 155 1.8 16v + podtlenek LPG '97 - obecnie mnie cieszy
AR 159 SW 1.9 JTDm/ AR 166 2.4 JTD - w tym roku mam nadzieję że będzie jedna z tych
Potwierdzam obydwie wersje kolorystyczne będą świetnie wyglądały![]()
szykuje sie na nowy lakierek w mojej niuni pod koniec wakacji i co powiecie na pomalowanie góry zderzaków na grafitowy metalik?? bo dach na 100% z grafitem bedzie i moze jakas wloska flaga przez srodek;pp ale glownie chodzi mi o zderzaki bo niechce zostawiac golego plastiku
no i zdiecie z piekarhttp://pl.fotoalbum.eu/penny21/a464040/00000011
Ostatnio edytowane przez SocikZero4 ; 05-05-2010 o 20:15
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki