@Pisiordini:
Nakładki kupiłem dawno temu na aukcji na allegro. http://allegro.pl/pedaly-alfa-romeo-...064230686.html
@cuoreventi:
Cały czas o tym myślę. Wkurza mnie że na tym radiu BOSE nie gra tak jak powinno a na np na najprostszym Sony jakie podłączyłem nabiera trochę skrzydeł. A brak mp3 jest bardzo bolący, tym bardziej że zmieniarka jest bardzo wybiórcza jeśli chodzi nagrywane CD-R. Minus taki że ciężko znaleźć fajne srebrne radio.
Ostatnio edytowane przez rain ; 31-01-2012 o 18:26
Jest: Alfa Romeo 156 2.4 175KM Była: 156 1.8 144KM i Lancia Lybra 2.4 JTD 136KM
Raczej nie ma radia które by pasowało do tej konsoli, a IMHO wygląd powinien być tutaj brany bardzo pod uwagę bo wsadzając świecące na niebiesko cudo z gałkami rodem z 2045r. nie będzie to cacy.
A co Ty na Loudlink itp. ?
Loudlink odpada bo nie poprawi tego co z radia się wydobywaA ten farbowany BP Antares T61 jest beznadziejny....
Mp3 to ogólnie dziadostwo, ale co tu zrobić żeby leciały FLAC i podobne?

No to pomyśl o wymianie tego radia.
Być może Proxim@AR coś dobierze.
Mi najbardziej by pasowało takie radyjko: http://www.youtube.com/watch?v=6ZqxM5SC_yQ
Ale narazie jeszcze sie zastanawiam.

Jak się to JVC nazywa?
No to czarnulka stała się stacjonarna bardziej. Po ponad 2 latach bezproblemowej eksploatacji nadszedł moment kiedy trzeba w auto zainwestować. W marcu szykuje sie wymiania:
- kompletnych półosi
- rozrządu
- w końcu amortyzatorów
Popłynę z kasą :/
To też przypieczetuje decyzję że auta nie sprzedaję.
Półosie walą przy przyspieszaniu? Jak masz kasę to kielichy bierz w ASO, jak nie to regeneruj, wyjdzie Ci ok. 1000 zł za obie jakościowo bardzo podobnie bo kielich będzie nowy.
Rozrząd i u mnie się już szykuje do wymiany znowu, jak kupiłem Alfę robiłem od razu, zapłaciłem wtedy 150 zł za robotę i 460 zł za części.
Amortyzatory polecał bym Bilsteina B6 (mimo że mi padł jeden a gwarancji nie uznali), fajnie się na nich jeździ i uważam że do tego modelu "pasują" z racji dużej masy silnika i "sportowej" charakterystyki. Jak będziesz wymieniał komplet to na B6 Ci wyjdzie ładna kwota ale moim zdaniem warto.
Ja poluję na Eibacha -25/-30 żeby wsadzić do moich B6 i już by było cacy.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki