Postanowiłem zaprezentować swoją Alfine. Autko kupione 3 tyg. temu i jeszcze nie wszystko naprawione po poprzednim właścicielu(widać na fotkach). Stan opon (i jak się okazało felg) zmusił mnie by Alfa dość szybko zmieniła buciki na stalówki i opony na zimę. Na wiosnę powróci na ładne alusy(takie jak na 145 na ostatnim zdjęciu). Jeszcze wiele do zrobienia, ale powoli i będzie wyglądać tak jak trzeba
Obydwie Alfy w domu, czarna 145 jakby nie przygotowana do zdjęcia
![]()
...to się rodzina powiększyła...gratulację nowego nabytku !!
WYNAJEM AUT ZABYTKOWYCH:
Hudson Super Six - 1929r, Warszawa 203 - 1964r, Citroen AC4 Long - 1932r, Austin 7 Ruby - 1935r, Austin 10 Vintage - 1937r, Mercedes 170V - 1952r 888-99-55-32 -Rentgen-
Ładna 146 Gratulacje![]()
no ladniutkie, niedlugo zobacze na zywca![]()
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
Dzięki
powiem szczerze ja już czuję tremę przed spotkaniem![]()

I kolor bardzo fajny.
Ładna 146gratuluję drugiego nabytku.
![]()
Stwierdziłem że moja bella nie przyciąga wzroku więc po zimie nadszedł czas na zmiany. Postanowiłem że oddam moje autko do najlepszych tjunerów i tak się stało. Alfa trafiła do świetnego rzeszowskiego tjunera o tajemniczym pseudonimie "kt0sfajny", który dobierał kolor lakieru i sam osobiście go malował, więcej szczegółów może on sam zdradzi. Belle można było zobaczyć na ostatnim zlocie gdzie sam tjuner nazwał swoją pracę "Pink Project"
![]()
-= Alfa Romeo 146 JTD `00 Grigio Africa =-
ladna piczka
a te szprychy juz na dluzsza mete czy tylko na chwile kupna nowych?
ten "fejk" w PS troche nie wyszedl ale kolor oczoje**y![]()
ładna bellateraz ma kolor różowy?
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki