Witam !!
Zaczne od tego że jest piękna :mrgreen: pierwszy raz podoba mi sie 146 z pomalowanymi zderzakami xD ogólnie wole nie pomalowane wkładki klamki i lusterka :mrgreen: pozatym fajne fele no i to co pod machą xD tez bym chciał takie 2.0 mieć a nie tylko 1.4 :mrgreen: kolejna rzecz dodatkowe zegary fajna sprawa :mrgreen: ale nie podobają mi sie kwadratowe nawiewy - moje zdanie są po prostu brzydkie :roll: a i czy CB nie przeszkadza nie zawadza sie nogami bo planuje montaż tylko nie wiem gdzie je przykręcić zeby było dobrze?? Pozatym WYPAS xD
Pozdrawiam xD
Witam !!
Wiec tak- CB w rzadnym wypadku nie przeszkadza przy wsiadaniu do samochodu (a moje BC nie jest najmniejsze), wiec jak masz ochote to montuj smialo w tym miejscu (moim zdaniem to optymalne miejsce).
Hmm co do nawiewow to coz takie sa i takie zostana![]()
POZDRAWiAM // Marcin
Marcin // AR 146 2.0 TS //
Podoba mi się. Z wyglądu podobna do mojej. Jaki masz lakier :?: Chodzi mi o nazwę
AR 146 1.9 TD
Witam !!
Niestety nie odpowiem na pytanie co do nazwy lakieru, bo poprostu nie wiem tego
Ale z tego co widac to chyba taki sam co u Ciebie
POZDRAWiAM // Marcin
Witam !!
Nigdy nie zwracalem uwagi na ta nalepke.
Wiec tak :
Kolor: GRIGIO TITANIO MET.
Nr. 613/A
A z tym "brudem" to zgadzam sie, nie znac tak bardzo "burudu"
POZDRAWiAM // Marcin
Witam !!
hehe - dobre z ta zonaL)
Jak mozesz to podeslij jakiegos linka lub przeslij na poczte zdjecia swojej alfy. Jakos nie moge ich znalesc.
POZDRAWIAM // Marcin // marcink70@o2.pl //
Tu możesz moją pooglądać
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...highlight=moja
AR 146 1.9 TD
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki