Ładne na xenonie![]()
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowę. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" Jeremy Clarkson
To kiedy kolega wpadnie do Białegostoku się zaprezentować?
Zapraszamy na stronke Podlaskiego Klubu Alfa Romeo adres: www.pkar.pl
Pozdrawiam
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
Może na wiosnęale bardzo chętnie nakleję na alfe taka naklejkę z podlaskiego klubu jak Wy posiadacie na swoich
Pozdrawiam
Na miejscu kierowcy mam gumowywybrany tylko na potrzeby foto ,guma musi być bo u mnie z ta ilością śniegu welurowy po chwili byłby mokry. I jeżeli można proszę moda o zmianę tematu na " Moje 145-tki "
Bardzo ładne,choc przesuniecie talicy rejestracyjnej to raczej nie pasuje do 145.
Alfa,Honor,Ojczyzna!!!
No, no - prezentuje sie swietnie. Nie byla malowana? Samo polerowanie tak odmienilo auto? Zderzaki sam malowales czy zleciles to komus? Jesli tak to ile taka usluga? Bo tez mam swoje do prysniecia i jeszcze lusterka. Czepialbym sie tylko czarnego scudetto, przesunietej tablicy, braku tylnych odblaskow i chyba zbyt mocno przyciemnionych szyb
btw. Delta tez Twoja? Rowniez piekne auto.
Tablica to kwestia gustu kto co lubiZa malowanie płaciłem po 100 za element + materiał. Szybki moim zdaniem są ok z przodu tez były ciemnie ale niestety zerwali ,na wiosnę znowu przyciemnię i będzie bajka
A teraz wydaja się ciemnie przy tle jakim jest biały śnieg.A co do odblasków mam zamowione i czekam aż przyjdą. Lancia tez moja szybsza siostra Alfy 2.0l 140PS ma moc ale i pali sporo obecnie jest do sprzedania jak byłby ktoś zainteresowany.
Pozdrawiam
Witam!
Czy my nie gadaliśmy na złomie u Zawadzkiego w Augustowie? Byłem swoją Alfą Romeo.
Możesz powiedzieć gdzie stoi ta czerwona 155 do rozbiórki, której kawałek widać na jednym ze zdjęć?
Uczciwa i wydajna praca podstawą dobrobytu narodu.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki