MODEL: Alfa Romeo 156
ROK PRO. 2000r.
SILNIK: 1.9JTD
MOC: 105 PS
MOMENT OBRPTOWY: 255Nm
MODY POD MASKA: brak
ZAWIESZENIE: ori -30
UKLAD HAMULCOWY:przod tarcze wentylowane, tył tarcze
KOLA:standard ori alfa romeo 17" w trakcie polerki :twisted:
NADWOZIE: seria
WNETRZE: skóra bananowa MOMO +4 poduszki, klima pol automatyczna, el szyby el i podgrze lusterka 2 podlokietniki
AUDIO: 6głośników
Witam chcialbym zaprezentowac moj nabytek Alfa Romeo 156 z silnikiem 1.9 z przebiegiem 199tys. W Alfie znajduje sie pełen pakiet sport w ktory wchodzi czaene zegary obnizone zawieszenie progi, carbon,
a tu jeszcze foto felgi do alfyw trakcie polerki robie ja sam , mam nadzeije ze wyjdze mi lusterko
narazie tylko srodek autka wiecej fotek jutro
Ostatnio edytowane przez kamol ; 03-10-2010 o 15:37
Ładny model z z tą beżową skórką, progami i lekka glebą. Mam taki sam silnik i bardzo sobie chwalę, nie wiem jak ty? Co do felg, też swoje przygotowałem na lato. W twoim przypadku to baaardzo czasochłonne zajęcie, ale życze poodzenia. Wrzuć jeszcze fotki całej AR, wtedy zobaczymy ją w całej okazałości. Jakies plany na przyszłość ? Pozdrawiam.
Fotki calej AR zapodam jutro, co do silnika jestem bardzo zadowolony. Mysle ze z aluskami dam rade do wiosny mam nadzeje ze wyjdzie mi lustro a co do planow do AR moze lampy przednie dymione i kierunki boczne dymione moze jeszcze jakis wirus hehe![]()
wydech to masz konkretnyCzy wydaje niski basowy dźwięk? bo w dieslach to tak średnio pasuje... Z przodu klekot a z tyłu bas
Tak szczrze to tylko koncowka przyspawana![]()
ta koncowka nie zmienia dzwieku tlumnika aby wyglad![]()
Bardzo ładna ta Alfa![]()
Moim zdaniem nakładanie nakładek na wydech, dziurawienie go tylko po to,żeby 'pierdział' to czysty wieś tuning. Widziałem niedawno Forda Focusa z 4 wydechami a leciało tylko z jednego
Tak czy siak cała Alfa BELLA!
czyss.
P.S
Nie szło tego kabla z anteny CB przeciągnąć przez bagażnik i tylne siedzenie ?![]()
Ostatnio edytowane przez GrafitowaBestia ; 21-01-2010 o 10:12
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki