Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Nasze Belle - Opisy i zdjęcia naszych Alf.
-
Użytkownik
Dwusuwowiec
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowę. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" Jeremy Clarkson
-
10-02-2010 23:51 # ADS
Akwizytorka
-
witam
mnie też się podobał ten kolor,nie jest brudzący,pisałem że knoci mi sonda ale nie,naprawiałem klemę plusową ,po odłączeniu aku zrobił się reset,po uruchomieniu silnik pracuje równiutko więc ja się śmieje że szczęścia.
pozd...
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
Stanisław
witam
mnie też się podobał ten
kolor,nie jest brudzący,pisałem że knoci mi sonda ale nie,naprawiałem klemę plusową ,po odłączeniu aku zrobił się reset,po uruchomieniu
silnik pracuje równiutko więc ja się śmieje że sz
częścia.
pozd...
To świetnie! A leciuteńko nie falują Ci obroty,nie czujesz czasem lekkiego wypadania zapłonów? Bo ja tak mam,ale czytałem tu i ówdzie że jeśli delikatne,to jest dopuszczalne...
-
Witaj Pawcio na swoje ucho raczej nie słyszę falowania a na zegarze utrzymują się w granicach lekko ponad 900,gaz jest bardzo czuły bez żadnych zakłóceń,myślę że jest dobrze.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Tagi użytkowników
Uprawnienia