Witam szukałem,szukałem i znalazłem,wczoraj kupiłem alfę 166 3,0 v6 Super,nawet nie daleko bo 30km od domu,ze względu że tak blisko więc nie wybredzałem,rok 1998,pierwsza rejestracja 99 jest założona instalacja LPG sekwencja kolor szary metalik,przejechane 190,000tys.Było to pierwsze przejechane 30km tym samochodem,odczucie chyba to rakieta nie samochód,myślę że przesadziłem z tym silnikiem 3,0 ale może się przyzwyczaję do tej mocy,dzisiaj zamówiłem zimówki bo na letnich nie ma jazdy,teraz będzie dokładniejsze przeglądanie i być może małe kłopoty,gdy nie dam sam rady będę prosił o pomoc,nigdy nie wiedziałem że na gazie może mieć takiego kopa.Myślę że wystarczy tego chwalenia a fotki dodam jak zmienię koła bo na tych nie mogę wyjechać z garażu.
Pozdrawiam![]()

gratuluje V6, ale gdzie foto?
![]()
Alfaholizm jest zaraźliwy
Alfa 156 2.0TS Berlina 1998r. - moja---Alfa 159 1.9JTDm 8v 2007r. 159KM 342nm by Cinsoft - taty --- Alfa 147 selespeed - w rodzinie
Ola[*] Kuba[*]

Z tego co opisujesz, to nabyłeś kota w worku...
Oby Ci się poszczęściło, a do mocy z pewnością się przyzwyczaisz (obyś miał tylko takie problemy)
Wstaw fotki, chętnie obejrzymy.
Pozdrawiam.
- Rafał

witaj w gronie V6-tek tylko czekamy na fotki...
Czekamy na zdjęcia i bezawaryjnej jazdy życze.
gdy wymienie koła to zrobię fotki.

Gratuluję zakupu ! Też miałem podobne odczucie po pierwej przejażdżcePo takim silniku następny będzie musiał mieć ponad 300 KM, a i tak nie wiadomo czy dorówna temu dźwiękiem
![]()
Ostatnio edytowane przez Alfa166Nero ; 03-02-2010 o 23:13
Pozdrawiam
Sebastian
Gratuluję zakupużyczę bezawaryjnej jazdy, czekamy na fotki

Witam! I ja przyłączę się do gratulacji! Nie jesteś czasami użytkownikiem także forum Lancia Klub Polska?
Uroczyście informuję, że każdy kolejny wątek bez zdjęć w tym dziale zostanie z miejsca wywalony, bez uprzedzenia.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki