Talentu nie mam ale mam dużo wolnego czasu![]()
"Alfa Romeo to wozy dla koneserów, nie pozerów - nie możesz się nazywać miłośnikiem motoryzacji dopóki nie kupisz Alfy"-James May

Pierwsze trzeba by umyć bellę potem fotki robić, a przy tej pogodzie jak wrócę z myjni to już brudna będzie ale może jutro się zmobilizuję.
Co do lamp to ja kupiłem ale szwagrowi przerabiałem i teraz żałuję że tyle płaciłem. Prosta operacja
"Alfa Romeo to wozy dla koneserów, nie pozerów - nie możesz się nazywać miłośnikiem motoryzacji dopóki nie kupisz Alfy"-James May

Dzisiaj bella przeżyła pranie podsufitki i malowanie podszybia. Na chwilę obecną wszystko wygląda obiecująco, a co będzie z kilka miesięcy to dopiero zobaczymy
Sparco123, bardzo mi sie podobają te reflektory u Ciebie i nie pomalowane listwy zderzakówfajny kontrast
była 155 2.0TS - nadal na forum
była 146 1.4TS - pojechała w świat
ostatnią fotkę z zachodem słońca wysłałbym do konkursu na zdjecie miesiaca, podejrzewam wygrana gwarantowana))
Alfa Romeo 156 SW 2.0 JTS
Chciałbym odnowić swoje aluski. Możesz mi łopatologicznie wytłumaczyć, jak odnawiałeś swoje felgi? Również nie mam talentu, ale też mam dużo wolnego czasu, więc może by mi się udało![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki