buuuu... weź to sprzedaj albo lepiej na złom...
zacnie wygląda ta kieranieźle nieźle
![]()
była 155 2.0TS - nadal na forum
była 146 1.4TS - pojechała w świat
no rzeczywiście piękna i ten kolorek
Kupowałeś może od tego allegrowicza?
http://moto.allegro.pl/item964866217...6_164_166.html
I czy może na ręczny też masz mieszek od tego allegrowicza?
Właśnie też chcę kupić, bo oryginalny mieszek trzyma sę częściowo na jakimś drucie. Jakiej to jest jakości? Trudno jest zamienić?
Dokładnie od niego - jakość skóry i przeszyć ok, przyczepiłbym się tylko do tego, że mieszek od ręcznego jest jakieś 5-10mm za długi, a mieszek od gały, żeby go zapiąć na niej, siłowałem się już kilka razy i dopiero dziś mi się udało- ale jeśli masz inną niż ja, powinno być ok. Zamiana mieszka na skrzyni jest banalna (wyjmij, odczep, zaczep, załóż), zamiana na ręcznym wymaga delikatnego odspojenia starego mieszka (jest klejony) a potem butaprenu i samozaparcia
A jeśli chciałbyś oryginały, w dobrym stanie, czarne (też bez ramek) - to pisz na pm.
Rzmudzior miales zrobic fotki tych mieszkow na belli i nie zrobilesale poszedlem na zywiol, zakupilem komplet i powiem, ze rewelka
![]()
Dwa tygodnie temu nowe hamulce (znany i polecany zestaw Mikoda GT+TRW Lucas) a wczoraj nowa naklejka klubowa![]()
Zlot w Kazimierzu - Funia w doborowym towarzystwie![]()
Bardzo fajnie zamontowane CB radio, nie rzuca się w oczy mimo, że jest na konsoli, rzekłbym, że prawie jakby było seryjnie tam zamontowane. Pozdrawiam.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki