Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Nasze Belle - Opisy i zdjęcia naszych Alf.
    Użytkownik Rowerzysta Avatar Misiek145ts
    Mieszka w
    Wrocław/Oleśnica
    Auto
    Była Alfa Romeo 145 1.4 16V TS ,156 1.8 16V TS+LPG, 166 2.4JTD, 156 1.8 16V JEST 145 1.4 BOXER+LPG
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    2 d 10 h 48 m

Domyślnie

Nie nie miala jezeli chodzi o kolory to zalezy jak sie zrobi zdjecie i jak pada slonce i cien wogule na ten kolor duzo wplywa warunkow zeby co kolwiek ocenic najlepiej jest w realu.

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Romeo Avatar SCHNNAZZI
    Mieszka w
    Biłgoraj
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.6 T.S+ LPG 1998r Azzurro Archille
    Czas spędzony na forum
    23 d 8 h 42 m

Domyślnie

Gratuluję zakupu bo nasze auta wiele łączy Mam taki sam kolor i powiem że kolor robi duże show na ulicy) moja troszkę słabsza jest bo ma 1.6 silniczek. Też bez klimy ale za to jest czarna skóra i trochę obniżona na 17sto calowych alusach i ma przyciemnione szyby. W mojej AR też nie było halogenów ale poprzedni właściciel sprytnie ją przerobił i teraz mam dodatkowy przycisk na halogeny przód Też na gazie i sprowadzona z Holandii.Także powiedziałbym że jak siostry holenderskie moja także ma kilka mankamentów z którymi się muszę uporać ale na razie gotówka potrzebna mi na co innego;/;/;/ ale myślę że na wiosnę coś z tym zrobię. No i niestety ma chyba powypadkową historię. Sądzę że została lekko uderzona w tył dlatego ma światła białe tylnie i niestety dach ma troszkę bledszy odcień ale już mam koncept designerski tego autka. Na pewno odnowię lakier. Pomaluję felgi na biały kolor i powędrują do niej zderzaki i progi z GTA. I zrobię ładniejszą ściemę na szybach tył. Życzę aby się dzielnie spisywała twoja ARniunia Pozdrawiam

---------- Post dodany o godzinie 22:35 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:29 ----------

Misiek ma rację. Nie da się tego koloru w pełni dokładnie uchwycić na zdjęciu. Próbowałem wiele razy i za każdym razem inny odcień. Po prostu jak kameleon. Na zdjęciu inaczej w realu inaczej. W dni pochmurne inaczej w pełnym słońcu inaczej. Wygląd tego lakieru powala i chyba wygląd auta dzięki temu zawsze będzie zaskakiwał

Mieszka w
    Wrocław/Oleśnica
    Auto
    Była Alfa Romeo 145 1.4 16V TS ,156 1.8 16V TS+LPG, 166 2.4JTD, 156 1.8 16V JEST 145 1.4 BOXER+LPG
    Czas spędzony na forum
    2 d 10 h 48 m

Domyślnie

SCHNNAZZI powiedz mi ile cie wyniosla rejestracja swojej wloszki bo ja mam maly problem bo na umowie mam napisane ze kupilem od holendra a w RDW ze przyprowadzil jakis kolezka w 2009 roku w czerwcu i jak mozesz napisz co i jak po koleji robiles i wogule byl bym ci bardzo wdzieczny

Użytkownik Romeo Avatar SCHNNAZZI
    Mieszka w
    Biłgoraj
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.6 T.S+ LPG 1998r Azzurro Archille
    Czas spędzony na forum
    23 d 8 h 42 m

Domyślnie

Misiek chyba za wiele ci nie pomogę;/ bo ona już była przerejestrowana w PL na poznaniaka. Ja ją kupiłem w Poznaniu. Z przerejestrowaniem to nie było problemu tylko że chłopak który nią jeździł nie zrobił przeglądu na butlę i jeździł z niepodbitą butlą ale z podbitym dowodem. Nie wiem jakim cudem robili mu przegląd z nieważną butlą. Musiałem podbić butlę w Stalowej Woli koszt 150zł na 8 lat więc niewiele. Poza tym w ubezpieczalni HDI powiedzieli mi że była walnięta w 2007 roku. Nie chcieli powiedzieć co było uszkodzone. Auto prowadzi się dobrze. Ale może za jakiś czas wyjdzie to uszkodzenie;/ oby nie wyszło..

Użytkownik Alfa i Omega Avatar dududs
    Mieszka w
    Jelenia Góra/Gubin
    Auto
    Alfa 156 2,0TS 155KM
    Czas spędzony na forum
    15 h 39 m

Domyślnie

Cytat Napisał Misiek145ts Zobacz post
    Nie nie miala jezeli chodzi o kolory to zalezy jak sie zrobi zdjecie i jak pada slonce i cien wogule na ten kolor duzo wplywa warunkow zeby co kolwiek ocenic najlepiej jest w realu.

oj nie był bym tego pewien widac źle spasowane błotniki po obu stronach się różnią - przypatrz się na jesdną i drugą lampę

Miss Alfaholicy 2011 Dwusuwowiec Avatar Baśka13
    Mieszka w
    Drzycim
    Auto
    Lancia Lybra 1,9 JTD,Alfa 145 boxer 1,6 była
    Czas spędzony na forum
    1 d 16 m

Domyślnie

Ciekawy kolor ładna bellunia życzę samych przyjemności z użytkowania autka.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar paczek.gsm
    Mieszka w
    Suwalki
    Auto
    156 SW 1.9 JTD
    Czas spędzony na forum
    15 d 21 h 58 m

Domyślnie

Co do rejestracji To nie pokazuj tego wywozowego rdw w wydziale komunikacji. Potrzebna będzie umowa kupna sprzedaży pl-nl (zaoszczędzisz na tłumaczu) i dokumenty w którejś konfiguracji :
    1.Część I i II oraz Kopie Dell III
    2.Część I i IB oraz Kopie Dell III
    3.Część I i II oraz overschrijvingsbewijs
    4.Część I i IB oraz overschrijvingsbewijs
    5.Część IA i IB oraz Część II

I to wystarczy

Mieszka w
    Wrocław/Oleśnica
    Auto
    Czas spędzony na forum
    2 d 10 h 48 m

Domyślnie

Dzieki kolego o to wlasnie mi chodzilo czy moge nie dawac im tego zeby sie nie pruli ze dawno temu byl przywieziony a teraz zarej.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia