Podziwiam cię kolego, sposób jaki opisałeś swoje pierwsze wrażenia-prawdziwy alfaholik. Często bywam Skarżysku więc może kiedyś się spotkamy na drodze. Życzę powodzenia w planach i niech bella służy.
Podziwiam cię kolego, sposób jaki opisałeś swoje pierwsze wrażenia-prawdziwy alfaholik. Często bywam Skarżysku więc może kiedyś się spotkamy na drodze. Życzę powodzenia w planach i niech bella służy.
SPRZEDAM GRILL DO 156
http://www.forum.alfaholicy.org/czes...tml#post583068
wielki szacun dla właściciela AR 33!!
życzę Powodzenia!!
Pozdrawiam!
Obecnie AR 156 SW 2.4 JTD
Kiedyś AR 156 1.6 TS
Kiedyś AR 145 1.6 Bx
Cóż...
Dzięki wszystkimPóki co zrobiłem nią rundkę pod szkołą... i naprawdę zacnie szła...
Na razie zajmuje się nią wujek Mariusz (kolega)
Już mi zapowiedziano, że będę miał spawany wydech za free... a jutro jadę sprawdzić ubezpieczenie i kupić na szrocie lewe oczko dla niuni, bo strach jezdzić bez lampy
Powoli, doprowadzimy ją do stanu używalnościBo zamierzam nią pojechać do Mediolanu
![]()
To i ja pogratuluję wyboru - AR, to AR
Powoli, powoli... dasz radę. Też jestem uczniem (III LO) i sam byłem niedawno w podobnej sytuacji... Wszyscy Alfę odradzali, a najbliżsi przeciwni jakiemukolwiek zakupowi auta (rodzice: "przecież nasze (Punto I), to JAK twoje...- stoi w garażu, bierz i jedź" ).
Nie podobało mi się "TYLKO" to "jak" i fakt, że to nie Alfa
Przewiozłem ich i dość szybko zmienili zdanie... Nawet się spodobało, "bo jakieś takie wygodniejsze... tym się płynie a nie jedzie"
Pozdrowionka
Wojtek
No, ja jeszcze mamy nie przewiozłemaktualnie niestety leży w szpitalu na kardiologii (na szczęście chyba nic poważnego) ale odwiedziłem ją dzisiaj z niunią... No i cóż, uśmiechała się pewnie spodziewała się czegoś gorszego (za tą cenę).
Niedługo wychodzi więc obiecałem jej że przekażę jej kluczyki żeby sprawdziła jak to jezdzi, a ona na to że jakby się przejechała to znowu by musiała leżeć na serce w szpitaluAch... humorek dopisuje
![]()
nie najmocniejszego
To jest 8v nie 16v
Czyli mięczak ze mnie
ale szczerze mówiąc, jak na pierwsze auto to ta Bella ma do*e*anie![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki