Piękna ALFA! Gratulacje!! Kolor również ciekawy..
generalnie myslalem ze bedzie nie najlpepiej, zwlaszcza ze przed zakupem Alfy, opinie słyszalem nie najlepsze. I jestem zaskoczony oczywiscie na plus. Komputer średnie spalanie pokazuje mi w granicach 8- 8,5 lit., oczywiście w cyklu mieszanym. Zbytnio nie mialem okazji sprawdzic tylko na trasie. W miescie naturalnie wychodzi wiecej...ale specjalnie nie poświecam temu uwagi. Raczej jezdzę spokojnie i w miarę bez szaleństw. Ale oczywiście od czasu do czasu nie wytrzymuję... i musze pokazać światu że Alfa rządzi na drogachPo drugie czasem trzeba pokazać innym uczestnikom dróg jak pieknie Alfa wyglada gdy sie ją widzi przed sobą
Generalnie wg moich wyliczeń, czyli tankowania i przejechanych kilometrów to komputer nawet jakby sie nie myli. Zresztą kto ma Alfę to raczej nie przywiązuje uwagi do spalania... przyjemności nie da się wycenić
Ostatnio edytowane przez AjRomek ; 12-08-2010 o 17:28
Alfa Romeo 156 SW 2.0 JTS
Piękna ALFA! Gratulacje!! Kolor również ciekawy..
Drogi kolego ten kolorek to na 100% kameleon, ja mam taką samą. Wyglada na zielony, błekitny, złoty w slońsu, srebrny. Dlatego ja kupilemszerokości.
Ładna sztuka a wyposażenie bajka to samo co u mnie tylko jamam skore czerwonaAjRomek 8-8.5 litra w mieszanym? Mi komputer pokazuje przy normalnej jezdzie 5.8 - 6 litrow i tez czasami lubie pociagnac i konie popedzic. na chwile obecna w miescie pokazuje mi 6.4 i czekam co dalej bedzie
---------- Post dodany o godzinie 22:57 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:56 ----------
O masz przegapilem ze Ty masz JTS:p mi scuzi tanto![]()
jednak kolego cię rozczaruję... cameleon to nie jest kolor mojej belli. Wiem jakimi barwami ten kolorek sie mieni, a do mojego to jeszcze jeszcze dużo dużo brakujeale dzięki za podjęcie próby
fotki poniżej może rozwieją wszelkie wątpliwości...
![]()
Ostatnio edytowane przez AjRomek ; 02-11-2010 o 22:49
Piekna taką lubie 156sw na gładko bez relingów i dokładek progówPomyśl o innej feli zyskaszjeszcze na wyglądzie
![]()
155 1.8 TS 16V - kręci wysoko
166 2.4 JTD 10V - moc turbo, 146ti 2.0 TS 16V
http://motoryzacja.interia.pl/wydarz...marzen,1520526
czytaliście to?
ja normalnie się wzruszyłam..
oto kilka fotek gdzieś tam kiedyś pstrykniętych, kilka z nich chciałem przepchać do konkursów na zdjęcie miesiąca... ale jakoś jury przymykalo za każdym razem oko
![]()
Ostatnio edytowane przez AjRomek ; 02-11-2010 o 22:02
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki