Witam ostatnio bawię się w odgadywanie roczników wydaje mi sięże to rocznik 2002 pozdrawiam
Witam ostatnio bawię się w odgadywanie roczników wydaje mi sięże to rocznik 2002 pozdrawiam
Ładna chociaż brakuje mi tu jakiejś ciekawej felgi
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Zdjęcia mimo zbliżających się ciemności wyszły - cieszę się. Na następnym może już wiosennym spociku, zrobimy lepszą sesję. No i jeszcze raz gratuluje egzemplarza - na zdjęciach tego tak nie widać, ale na żywo to naprawdę świetny egzemplarz i faktycznie z oryginalnym śmiesznie niskim przebiegiem. Ja byłem w szoku jak zobaczyłem środek - jakby z salonu dopiero co wyjechała![]()
Pozdrawiam
Sebastian
Jeszcze raz dzięki dla kolego Sebastiana za wyśmienite fotki.
Śmiesznie niski przebieg to na chwile obecną 39 300 km
O środek dbam należycieJak i nie tylko o środek
![]()
witam,
szczerze zazdroszcze ci przebiegu, faktycznie można powiedzieć że jak nowa i skoro piszesz że i wnętrze ma sie podobnie. Silnik JTS podobnie jak mój, szkoda że ich tak niewiele; może razem z Sagatem założymy jakiś klub milośników JTS))
Alfa Romeo 156 SW 2.0 JTS
Ja swoją kupiłem dokładnie rok temu z przebiegiem 87000 więc też nieźle :] teraz mam prawie 11000, ale w 2009 zjeździłem prawie cała europę a teraz robie jakieś 500km na miesiąc.
No, można ;] sekcja JTS na forum.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki