Nooo to bajkaTamto poprzednie faktycznie nieszczęśliwie wyglądało.
była Alfa Romeo 156 1.6ts, co będzie zobaczymy
Wreszcie są alusy i przy okazji opony letnie
![]()
A dziś na smutno, bo ja tu zaciągam ręczny a dźwignia luźno do góry, zerwała się linka czy coś.
no i rzeczywiście prawa tylna linka się zerwała. ach te alfoskie drobne acz upierdliwe ustereczki. No ale już komplet (100zł) zmieniony to może zimą nie będzie ręczny zamarzał.

Radzę zimą nie zaciągać ręcznego. Jak jest temp na "-". Taka moja radaStawiaj na biegu. Alfa nie ucieknie.
---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:50 ----------
Może zmień kierunki na białe![]()
Fiat Uno - Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156
Mam chorobę zwaną ITALIA
wiem o tym bo juz jedną zimę przerabiałem z Alfą ale teraz nowe linki gumki całe... No ale teraz mamy lato, zimą będziemy się martwić
Skończył się akumulator ale wygląda że był od nowości (oklejony naklejkami Alfa Romeo) więc miał prawo. Kupiłem Centra Futura mam nadzieję że na kilka lat będzie spokój
żarówka postojowa do wymiany 7,50zł u mnie na stacji w norauto 2szt. bosch za 59zł :-). Pomijam już fakt że byłem w trasie i odwiedziłem 3 sklepy motoryzacyjne i dwie stacje benzynowe i nie mieli takiej żarówki.
Wymiana piór wycieraczek. Niby na wiosnę powinno się to robić ale jaką właściwie teraz mamy porę roku. Świetnie wodę zbierają![]()
o kolejny rok za nami czyli mną i moją Alfą
1. Przebieg
- przy zakupie 96.828
- po roku 106.826- po 2 latach 116.870
czyli trzymam się rocznych przebiegów w granicach 10 tys km.
2. Koszty
- akumulator
- linka ręcznego
- kilka żarówek
- wycieraczki
czyli raczej rzeczy eksploatacyjne, żadnych nadzwyczajnych wydatków nie było.
Ostatnio edytowane przez Bouli Punk ; 05-03-2012 o 18:40
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki