Alfa Romeo 145 1.4 TS 16V
Rocznik: 2000
Przebieg: 141 tyś. Km
Sprowadzona z Niemiec.
Poprzedni właściciel raczej nie dbał o ten samochód- olej z silnika był tak zasyfiony że myślałem że nie uda się go wylać, mazut
Jestem trzecim właścicielem i mam nadzieje że już tak zostanie
Klima, 4 poduszki, skóra, el szyby, felgi 17cali StillAuto, twarde czerwone sprężyny Eibach'a, alfowska końcówka wydechu.
Ostatnio edytowane przez Tweety4Bunny ; 17-03-2010 o 18:24
No właśnie.. Chyba mogę tutaj powiedzieć że nie polecam kupować aut od tego kolesia z Poznania- Henryk ma na imięAuto miało być nie bite, a okazało się że zderzak miałem klejony i szpachlowany po całości.. Jak przywalił we mnie później autobus to odłamki szpachli pofrunęły we wszystkie 4 strony świata
![]()
Prezentuje się przepięknie. Sprawia wrażenie większego motoru niż ma pod maską
No tak to niestety jest ze sprzedawcami. Ne ten temat może ktoś niezły doktorat napisać, bo materiałów do badań mu nie zabraknie...
Pozdrawiam.
- Rafał
SPRZEDAM GRILL DO 156
http://www.forum.alfaholicy.org/czes...tml#post583068
Ten motor JEST wielki![]()
A jak fajnie mruczy.. Ktoś chyba zrobił jej coś z wydechem B-)
świetny egzemplarz!! te OZ 17ki miodzio!
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
piekne masz to autko.ja tu w swoim temacie mam podobną tylko rocznik 1998(lecz mam problem z wrzuceniem tam zdjęć,moze kiedyś w koncu mi sie uda) mam do Ciebie pytanie.swojej alfie chciałbym dać nowe wieksze felgi ale martwie sie że już 16' nie wejdą bo już jadąc na 15'które mam teraz ocieram nadkolami jak wjade w jakąś wiekszą dziure,czy bede musiał ją podnieść?? widze ze ty masz 17"
wiec jednak to możliwe zebym i do swojej takie załozył.warunkiem bedzie chyba tylko podniesienie na sprezynach.jakie sprezyny dobrać i ogólnie jak to uczynić by móc wcisnąć 17'calowe felgi w alfe 145?? obecnie jezdze na czerwonych sprezynach(prawdopodobnie jeszcze były one przycinane)musze koniecznie to zmienić.pozdrawiam i gratuluje autka.i jeszcze pytanko o fotele.w przyszłości planuje takze jakieś skórzane krzesła,narazie szukałem na allegro jednak do 145 nie ma.moze by pasowały od jakiejś innej Alfetty lub wiesz gdzie można sie rozejrzeć za skórzanymi fotelami??
moje alficzki-była i obecnahttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz...4_105km-4.html
Hehe, ja też mam samochód od niedawna- od września
Co do zdjęć to ja wrzuciłem dzisiaj parę swoich z mojego kompa i ze strony internetowej, ale nie miałem żadnego problemu.. hmm może twoje są za wielkich rozmiarów albo za ciężkieMoje felgi to moje przekleńswo- zero komfortu i drogie opony
Jak wpadłem pewnego razu w uskok na jezdni przy 80 na godzine to przytarłem cały tył.. No i jak skręcę koła na maxa to szorują opony o nadkola trochę. Moje zawieszenie było robione u pierwszego właściciela- Niemca, i raczej Ci nie pomogę bo po prostu nie wiem jak oni to zrobili..
Na forum jest temat o obniżaniu 145tki: http://www.forum.alfaholicy.org/hamu...obnizenie.html
Ostatnio edytowane przez Tweety4Bunny ; 14-03-2010 o 18:21
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki