Świetna sztuka. Moja nie ma skóry :/. Co do wydechu to u mnie jest fabryczny i wygląda inaczej (czyt. słabiej) a model, rocznik, nawet kolor ten sam. Nakładkę na wydech chyba kupię.
Swietna, dbaj koniecznie! W planach sa jakies modyfikacje? Bo moim zdaniem niewiele brakuje jej do idealu. Zazdroszcze efektowengo wygladu jaki zapewniaja te 17", ale zarazem wspolczuje komfortu pokonywania rodzimych drog na oponach o tak niskim profilu.Wydaje mi sie, ze nawet na tych lepszych odcinkach 16ki sa jednak optymalnym wyborem.
Ponoc od Fiata Bravo pasuja, jednak dotyczy to przednich foteli, boczki i kanapa raczej nie podejda.
Świetna sztuka. Moja nie ma skóry :/. Co do wydechu to u mnie jest fabryczny i wygląda inaczej (czyt. słabiej) a model, rocznik, nawet kolor ten sam. Nakładkę na wydech chyba kupię.
Wizualnie prezentuje się świetnie zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz, brakuje natomiast dwóch rzeczy ciemnych szybek (chociażby z tyłu, i nawet delikatnie przyciemnione) oraz mocniejszego silnika 1.4 to chyba troszkę za mało do tego auta i w dodatku przy takim wyglądzie. Pozdrawiam i życzę dalszego powodzenia w przygodzie z Alfa Romeo
Jak na podstawowy w gamie motor i tak jest wyjatkowo zwawy. Ale fakt, ze bella kolegi szybciej wyglada, niz jezdzi.Przyciemnianie szyb to kwestia gustu, moim zdaniem robienie samego tylu wyglada nieciekawie - jeszcze tylko kratka za przednimi siedzeniami i van gotowy...
SPRZEDAM GRILL DO 156
http://www.forum.alfaholicy.org/czes...tml#post583068
Ładna sztuka, nie powiemSłuszna fela, skóra i mój ulubiony kolor czarny
Oby Ci sie sprawowała tak jak wygląda...
DziękujePodłokietnik jest z Bierdonki, kosztował całe 40zł
Pasuje idealnie pod resztę wnętrza
Mocowanie to takie dwie blachy które przykręca się po obu stronach tunelu, czy jak to tam nazywacie..![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki