Witam,
Alfę kupiłem miesiąc temu, od kolegi z pracy. Cena, za rocznik 1998 to 11000 zł. Przebieg 200 tyś z maleńkim hakiem. Wyposażenie? dla mnie luksusoweklimatyzacja, elektryka gdzie się tylko da. Ma kilka maleńkich wad, jak każda ukochana
, ale dla mnie liczy się jej temperament, czyli głównie to co ma pod.. maską. Turbo doładowany silnik Diesla o pojemności 2.4l i mocy 136KM daje, przynajmniej mi, wiele przyjemności z jazdy. Nie jest to Bella jak inne w tym dziale prezentowane, ale powolutku, powolutku będzie się zmieniać. Jak troszkę uzbieramy zawieszenia przód/tył dostanie nowe poliuretany, może jakieś amorki.. Ale wpierw gruntowna konserwacja! Tuning optyczny to raczej nie dla mnie, no może poza felgami, lubię samochody wyglądające seryjnie a w środku zupełnie odmienione. Dlatego kiedyś, w odległej przyszłości, chcialbym pomysleć o podrasowaniu silnika. Zdjęcia może nie wzbudzą niczyjego zachwytu, ale mamy zimę, więc autko wiadomo, brudne i na stalówach.
zacne autko, tylko zdrap tą naklejkę z wlewu![]()
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony

No i ten hak też nie bardzo...![]()

Fajne autkoZałożyć jeszcze jakies fajne pantofelki i bedzie git. Ja na twoim miejscu zostawiłbym ten hak bo jak ktoś ci wjedzie w tył(odpukać) przynajmniej nie narobi wielkich szkód .
Alfa Romeo 155 1.7 TS "Nero"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD "Proteo Rosso"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW "Alfa Rosso"
Jak wyżej, zdejmij obleśną naklejkę, chlapacze i hak. A później to już pucowanko. Powodzenia w realizacji planów
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki