A więc z okazji świąt przyszedł czas na pochwalenie się AR 156![]()
Jeżdze nią już troche ponad rok... Jest to mój 1 samochód i zrobiła juz 40kkmna razie bez większych usterek
jej kolor to Verde Amazonia Green czy jakos tak nie pamietam dokladnie
w tej chwili ma 145kkm i ciagle rosnie
srodek w niej jest troche zaniedbany, ale to przez brak czasu... jak juz doprowadze go do stanu pokazywalnosci to go pokaze... Jesli chodzi o plany.. Chciałbym utrzymać ją w dobrej kondycji technicznejdocelowo w momencie gdy osiągnę stały przychód chciałbym przeskoczyć na transaxle
Poza tym ten samochód jest piękny w serii więc po co poprawiac
skłamałem... Będzie zmiana... Ze względu na zużycie odnowie felgi.. I chyba dostaną kolor biały...
link do zdjęć... http://michalepwa.fotosik.pl/
swoją drogą muszę jakoś dodać zdjęcia![]()
Ostatnio edytowane przez krawat ; 05-04-2010 o 10:53
link do zdj nie dziala
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Piękna bellaznam ten kolor mam taki sam
w słońcu przechodzi na złoty coś pięknego
![]()
oki teraz dziala ;]
ladna bella
pomoge Ci i wkleje tutaj foty zeby byly widoczne bez wchodzenia na fotosik
![]()
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Fajna, fajna![]()
Kolorek przyjemny (sam się nad takim zastanawiałem, ale wziąłem to, co było w przyzwoitym stanie
Ja mam 2.0... ale mam problem... ostatnio chwilę posłuchałem 2.5 V6...![]()
spoko
jak nie wiesz jak to pisz na privie to Ci pomoge;]
pozdro
---------- Post dodany o godzinie 23:10 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:02 ----------
jesli jeszcze ktos nie wie jak wkleic foty to na przykladzie przegladarki FF i przykladowych zdjec z grafiki google nagralem film http://www.screentoaster.com/watch/stVUJWR0ZIR15fRV1cX19eUVBS
haslo: alfaholicy
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki