Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Nasze Belle - Opisy i zdjęcia naszych Alf.
-
Użytkownik
Romeo
Jeszcze przynajmniej tydzień musze poczekać. chce ją pokazać już po wszystkim co planuje zrobić....
-
11-04-2010 18:18 # ADS
Akwizytorka
-
-
Użytkownik
Alfa i Omega

Napisał
bimski
Niestety, jeśli nie pojawią się w tym wątku zdjęcia w ciągu dnia - będę zmuszony go sk
asować. W tym dziale pokazujemy ZDJĘCIA naszych samochodów.
Bimski, wyluzuj ;-)
W tym dziale prezentujemy swoje auta i Xofer zaczal od opisu, a zdjecia jak napisal wyzej wstawi pozniej. Jesli Ci to przeszkadza po prostu tu nie zagladaj. Dla mnie i jak sadze przynajmniej dla jeszcze killu osob watek jest ok i na foty spokojnie poczekamy.
-
Użytkownik
Romeo
-
Użytkownik
Rowerzysta

Napisał
Xofer
Ponieważ moderator usunał mój post, zamieszczam nowy. Prezentuje zdjęcia mojego autka
Jak pisałem ostatnio autko od pierwszego właściciela z udukomentowanym przebiegiem, reszte widać na zdjęciach
Zdjęcia na
www.164.jasky.pl - narazie są tu tylko zdjęcia ale stopniowo będe rozbudowywał stronkę.
I jak ?
Bardzo ładna, świetnie wygląda. Lubię jak 164 ma drewnianą kierownice. Podoba mi się ;P
-
jeszczeraz gratulacje ! kolejna ładna 164 u nas!
-
Użytkownik
Embrion
to auto ma cos w sobie - ten kwadratowy kokpit jest genialny. fajnie drewno naprawde tu pasuje
-
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Tagi użytkowników
Uprawnienia