Witam. Przygoda z Alfą rozpoczęła się pod koniec stycznia.
Zmiany jakie do tej pory poczyniłem w samochodzie to przyciemnienie szyb, założenie CB radia, aluminiowych ramek; wymiana żarówek H7 na Philips GT150 Power2Night, założenie nakładki na końcówkę wydechu marki Ulter, pomalowanie zacisków na czerwono.
EDIT - Od drugiej strony zaczynają się zdjęcia już z założonymi nowymi felgami 17 cali - Toora model T695. Pozdro i zapraszam do komentowania (krytyka niemilne widziana hehe).
ZAPRASZAM NA 3-CIĄ STRONĘ DO NAJAKTUALNIEJSZYCH ZDJĘĆ!
![]()
Ostatnio edytowane przez turtil ; 28-05-2010 o 10:09
fajny kolorek i fotki 1 klasa, jeszcze przydały by się zdj ze środka![]()
miodzio. druga fota do konkursu by sie nadała![]()
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony
Pieknie sie prezentuje fajnie fotki zrobione na tych aluskach tez fajnie wygladapozdrawiam
Szyby wszystkie są tą samą folią przyciemnione, średnią, ok. 60%. Efekt jest dobry, gdyż z tyłu wydają się ciemniejsze, bo nie mają światła tyle co z przodu od szyby czołowej, której oczywiście nie przyciemniałem.![]()
"boska czerwień"

Otóż te pasy były żółte, bo ta droga była zastępczą na czas budowy obwodnicy...![]()
Zmieniłem już, niestety na głównej nie wyświetla tej zmiany i już pisałem w tej sprawie do moderatora tego działu i czekam aż to poprawi.
PYTANIE - mam zamiar kupić te felgi do mojego auta i chciałbym poznać Wasze opinie na ten temat przy okazji komentowania mojego auta:
http://www.allegro.pl/item999788136_...x98_et_35.html
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki