moja GT

• Autor wątku Autor wątku kirchu
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kirchu

Guest
jak ją ujrzałem musiałem ją mieć o było to rok temu o tym czasie

Uploaded with ImageShack.us
nie prawda że piękna
Od roku nią jeżdżę i nie żałuje swej decyzji. Jest to pierwsze auto które kupiłem sercem. nie kierując się zdrowym rozsądkiem ( no może przesadzam bo rozum podpowiadał mi, żeby nie brać benzynowca) Bella jest po tuningu ma 185 KM 400N/m, ma skórę alcantare. Ma ona dwie zalety trzyma w fotelu przez swoją szorstkość i nie ziębi zimą. Wada, że każdy pyłek na niej widać.
Trochę ją zeszpeciłem anteną CB, ale nie raz mi kasiore zaoszczędziła przed misiami :) Alusy jak widzicie typowe Alfy, gumy są 215/45R17 ale zamierzam zmienić na 225 i profil 50. Juz przez rok dwa razy prostowałem felgi :(
Dziś tak wygląda

Witamy w małym forumowym gronie posiadaczy GT :)

Świetne felgi. Co do GT to - jak każda świetnie się prezentuje, ale te felgi czynią ją jeszcze bardziej oryginalną.
Pozdrawiam.
- Rafał

obiecuję jak będzie lepsza pogoda jeszcze dodam wnętrze

---------- Post dodany o godzinie 18:50 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:49 ----------

Nie było jakichś przejść z drzwiami kierowcy?
nie jest to salonówka z pierwszej ręki serwisowana przebieg ma 70tys

Kurcze ładna sztuka. fele jej pasują... Właśnie rozważam takiego dieselka dla mojej Pani, naprawdę Ślicznotka z tej GT...

Pzdr

Śliczna, nawet w tym kolorku super sie prezentuje.

Gratuluje :)

Kurcze ładna sztuka. fele jej pasują... Właśnie rozważam takiego dieselka dla mojej Pani, naprawdę Ślicznotka z tej GT...

Pzdr

Nie wiem czy to dobry pomysł, kobieca to ona nie jest. Biegi wchodzą precyzyjnie ale trzeba używać troszkę siły, mnie to się podoba to bo czuć że to sportowa skrzynka, sprzęgło też nie za lekko chodzi, widocznośc do tył jest zerowa, a cofanie u kobiet, z tym różnie i mimo że ma moc to czuć masę tego samochodu, nie chodzi że jest wolne, ale jest uczucie że swoje waży.
Pozdrawiam
Były poznaniak z Dębca

Bardzo fajny wóz, znajomy miał GT w zeszłym sezonie, fajnie się tym śmigało w łukach, chodź czuć masę auta jako GT :)

Amortyzatory
Powrót