No i dziś przyjechały kolejne graty o to komplet IC+ Orurowanie
Uploaded with ImageShack.us
Powiem tak... Robi robotę, zobaczymy jak na aucie
Ma ktoś jakiś Manuala do demontażu zderzaka w 147 przed FL ?
Ostatnio edytowane przez Kolin ; 04-06-2010 o 20:42

Tak wygląda Alfa po obecnym dopieszczeniu, kosztowało mnie to dużo pracy i $. Oby było warto
Foto:
![]()
Ładna![]()
Bardzo ładnie wszystko wygląda - myślę, że warto.
Dużo lepiej jedzie z FMIC? Robiłeś już nowe mapy? Czy narazie sam IC, a potem mapy?
Napisz jak wrażenia![]()

FMIC będę zakładał w tym miesiącu, czekam na trochę wolnego czasu żeby to ogarnąć. Do tego jeszcze wydech więc trochę zajmie czasu. Później na to program i zobaczymy jakie będą wrażenia. Oby było dobrze![]()

Gratuluję pięknej belli
Aż miło czytać że ktoś o bellę zadba.
Co do planów - widzę że kolega idzie podobnym torem jak ja... najpierw mechanika, potem upgrade napędu a dopiero potem fele
Jak kolega poczyta wątek o mojej belli (Alfa Romeo 147 FL 1.9 JTD-M 150KM) to zauważy że mi przed programowaniem zabrakło FMIC... Przy okazji czy mogę prosić o jakieś szczegóły a propos IC? Chodzi mi o cenę, czas dostawy no i jeśli już kolega założył jakieś sugestie czy było dużo problemów przy montażu?
Środek widzę fajny, chociaż muszę powiedzieć że szary kolor mnie osobiście średnio się podoba..., ale faktycznie pasuje do lakieru i całości.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych mod'ach![]()
Alfa Romeo 147 FL 1.9 16V JTD-M Q2 (188KM/405Nm)
---------------------------------------------------
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...d_m_150km.html

IC to ogólnie zwykły chinol z rdzeniem 550x140x65 cenna oscyluje w okolicy 380-420 zł czas dostawy w moim przypadku 3 dni ( bo jednak zamawiałem w PL bo taniej wyszło ). Orurowanie zamawiałem z USA tutaj dokładana cena to 570 zł ( dostawa ok 2 tygodnie ). Co prawda niczego jeszcze nie założyłem ze względu na brak czasu ( cały czas w pracy ) Z montażem mam nadzieję że pójdzie bez jakiś kwiatków.

Dziś Alfa przeszła chrzest bojowy na Torze w Poznaniu. Ogólnie zająłem drugie miejsce i zdobyłem pucharek w swojej klasie![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki