Koniczynki są z nakładek na progi z Quadrifoglio, można takie zamówić w salonie.Napisał OSTR
Spoiler kupiłem używane, ale pewnie można go znaleźć w katalogu Zendera.
Pozdrawiam![]()
Mi też się bardzo podoba. Jak możesz to napisz gdzie dostałeś takie ładne koniczynki i spoilerek na tył :wink:
Koniczynki są z nakładek na progi z Quadrifoglio, można takie zamówić w salonie.Napisał OSTR
Spoiler kupiłem używane, ale pewnie można go znaleźć w katalogu Zendera.
Pozdrawiam![]()
bardzo ładna; noi ten kolor![]()
Numis, mam okazje kupic taki spojler na tylną klape, mozesz mi powiedzieć jak jest on montowany ? Czy wymaga wiercenia jakich kowiek dziur ?
Jeśli możesz to napisz mi jeszcze symbol twojego lakieru.
Pozdrawiam
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
Wypożyczę oryginalne blokady rozrządu: TS 16v 1.8-2.0; V6 24v 2.5-3.0
Pomiar grubości lakieru.
Heh.. To samo pomyślałem..Napisał Tiga
No i ja nie założyłbym takiego spojlerka..
Ale ja upierdliwy jestem więc się nie przejmuj..
Powiedz skąd wziąłeś wszystkie części do przeszczepu :?:
Przecież to musiało kupe kasy kosztować, takie przełożenie wnętrza + felgi i inne bajery. Nie podwoiłeś czasem wartości samochodu tymi zakupami :?: 8)
Nie trzeba nic wiercić, takie spoilery wkleja się na klej do szyb.Napisał QBA
Popołudniu sprawdzę jaki kod ma ten kolor...
Spoiler jest bardzo delikatny i w żaden spoosób nie burzy linii autaNapisał rigobert
Części mam z rozbitej 145qv, którą kupiłem właśnie żeby trochę gratów przerzucić![]()
Bravo :!: Z zewnątrz git, a do środka polecam konsolke środkową po liftingu
Tak sobie pomyślałem, że brakuje tu zdjęć serca bestii
A że mam kilka, to się pochwalę
Po za tym muszę powiedzieć, że po pierwszych 4 miesiącach użytkowania i przejechaniu 10 tys km, mogę auto śmiało polecić i obalić wszelkie mity o awaryjności alfy.
Nie ma się co bać, auta są świetne i to bez dwóch zdań!
![]()
Wykonałeś kawał dobrej roboty-piękna Alfka a pod maską silnik jak nowy,super![]()
... a to już historia : AR 155 2.0 TS 8V, AR 164 V6 3.0 24V Super, AR 166 2.4 JTD
www.fotokadry.wordpress.com
www.maciejzielinski.digartfolio.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki