Alfa Romeo GTV 2.0 (wcześniejsza Alfetta GT)

• Autor wątku Autor wątku Dancho
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

Dancho

Guest
Witam wszystkich, tych którzy mieli przyjemność czytać moje posty :) i tych, którzy z moją Alfa spotykają się pierwszy raz.
Rozpisywać się nie będę, zrobiłem stronę internetową o Alfie i zapraszam wszystkich do lektury oraz śledzenia na bieżąco postępu rekonstrukcji.
Stronę będę w miarę często uaktualniał, a o każdym uaktualnieniu postaram się informować na forum.

www.alfaromeogtv1985.republika.pl

pozdrawiam

Witam ponownie!
Nie wiem, czy moja Alfa wzbudza zainteresowanie, ale informuję, że strona została aktualizowana i zachęcam do lektury.

pozdrawiam

super masz tą stronę. Z chęcią ogląda sie postępy prac.

Auto naprawde ładne,a pomysł na stronke i etapy rekonstrukcji kapitalny .Z ciekawością bede ogladał dalszy ciąg starego/nowego GTV

Dziękuję za miłe słowo. Kolejna aktualizacja, zapraszam. Teraz już jesteśmy na etapie dobierania lakieru.

kurcze mi brakuje na stronce fotek w dużej rozdzielczości ;(

Niestety, to jest max rozdzielczość jaką mogę wstawić na bezpłatnym serwerze, mam również ograniczone możliwości w rozbudowie strony.
Może kiedyś przeniosę ją na płatny serwer, to zdjęcia będą się wyświetlały w dużej rozdzielczości

Możesz zdjęcia umieszczać na Imageshackach a na swojej stronie umieszczać tylko linki.

Nie myślałeś nad datowaniem etapów? Idziesz tak szybko do przodu, że jest się czym pochwalić:)

Dziękuję za uwagę, faktycznie o tym nie pomyślałem. postaram się coś z tym zrobić jak uda mi się sięgnąć pamięcią tak daleko wstecz.
Czy idę szybko? Mi się wydawało, że wolno :) to już miesiąc...

Fajnie się to ogląda i czyta:) O wiele trudniej z pewnością wykonuje;) W każdym razie gratulacje i tak jak większość czekam na efekt końcowy:)

Dziękuję za uwagę, faktycznie o tym nie pomyślałem. postaram się coś z tym zrobić jak uda mi się sięgnąć pamięcią tak daleko wstecz.
Czy idę szybko? Mi się wydawało, że wolno :) to już miesiąc...
Spokojnie, ja już od roku walczę ze swoją i dalej nie jeździ... ;) Tzn. jeździ, ale NIE JEDZIE :D Ten silnik brzmi kosmicznie na przelotowym wydechu z gaźnikami... Wierz mi :)

Dawno się nie odzywałem, ale byłem zajęty pracami nad Alfa (po raz kolejny używam tego usprawiedliwienia).
Teraz jadę na wakacje i z Alfą rozstajemy się na krótki czas.
Prace trochę postąpiły i co będę pisać... Sami Państwo zobaczcie!

www.alfaromeogtv1985.republika.pl

Bardzo fajny pomysł z tą stroną:) Coś na wzór kamerki z budowy stadionu narodowego:)

Genialne! Beda to sledzil z zapartym tchem i czekam na kolejne "rekonstrukcje" =))

Amortyzatory
Powrót