Tak jak obiecałem wrzucam fotki mojej "nowej" furki
Całkowicie dziewicza dojazdówka - nigdy nie zakładana
Wiem, na co wszyscy zwrócą uwagę... Nie powiem, o co mi chodzi... Zaczekam i zobaczę, kto będzie pierwszy![]()
![]()
---------- Post dodany o godzinie 23:05 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:02 ----------
Jutro coś "doskrobię"- dzisiaj już nie mam siły
![]()
Ostatnio edytowane przez Barus91 ; 21-08-2010 o 23:08
Zacnie, pięknie, zaje****Pięknie wyglądająca AR.. I to tak szybko po zakupie.
Chodzi ci o brak oznaczenia silnika 1.8??
NieTo nie to
Dziękuję <skromny>![]()
no no no... zajezacnegratki
Ps. Po co ta pletwa rekina? :p
Diagnostyka komputerowa, kasowanie błędów
Sprzedam Alfe 145!
no ładniutka..gratki...
ale widzę że Tobie też zajeb..śrubokręt. Chyba trzeba zrobić ankietę komu jeszcze nie...
A tak na marginesie..kompleks jakiś czy co? Po co Ci ta antenka w typie BMW?
ee a ten silnik to chyba musiał być cały w oleju że go tak wymyli, i tylko przednie szybki elektryczne...
A co ...żeby nie było że same ochy i achy....![]()
Ostatnio edytowane przez RobertWroc ; 21-08-2010 o 23:43

Ja tam też lubię czyściutką komorę silnika a jeśli ktoś to za wadę uważa to już jego problem
Bella naprawdę super tylko ta naklejka PL z tyłu mi nie pasuje
Pozdrawiam
"Alfa Romeo to wozy dla koneserów, nie pozerów - nie możesz się nazywać miłośnikiem motoryzacji dopóki nie kupisz Alfy"-James May
No piękniutka Bella piękniutkaCo tu więcej powiedzieć
![]()
Drażnisz mnie, wkurzasz mnie, czasami mam cię dość...ale i tak cię kocham...
Zawsze mi się podobał ten zestaw , mam na myśli czarną Belle i bananowe skóryŁadna !
Pozdrawiam.
Barus91 a powiedz mi czy to siedzenie kierowcy z prawej strony bylo szyte ze taka pofalowana ta krawedz? Poza tym ladna sztuka![]()
![]()
uullllala........bajunia alfusia. i ta beżowa skóra, masakra. piękne wozidełkofakt. ta naklejka PL IMHO nie potrzebna
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki