Witamw końcu mam chwilę czasu więc zaprezentuje moją drugą Belle
Alfa Romeo 166 2,4 JTD z 2000 roku w kolorze Nero Volcano, na liczniku najechane 167 tys. km(już niebawem okaże się czy to autentyczny przebieg). Alfa stoi na oryginalnych 17 calowych felgach Ar, ma zamontowany sportowe amortyzatory na których niestety nie da rady jeździć w moich okolicach więc właśnie jestem w trakcie ich wymiany jak i również tylnego zawieszenia bo okazało się, że jest trochę dobite i auto pływało w koleinach. Według epera auto w wyposażeniu Progression, czarna skóra Momo, elektrycznie składane lusterka i wykończona drewnem w środku, o reszcie nie będę pisał bo to standard. Auto ogólnie zadbane silnik nie ma praktycznie żadnych przedmuchów i wycieków, spalanie bardzo małe( w trasie udało mi zejść do 5,4l a nie jeżdżę powoli
). Co do planów na przyszłość to na pewno przyciemnię szyby (raczej wszystkie
), mam w planach znaczną rozbudowę Audio w Alfie ale to jeszcze nie teraz, i na koniec Chip Tuning na 170 KM, ale to dopiero jak stwierdzę że auto jest do tego gotowe bo miałem z nią już dwie niespodziewane przygody związane z elektryką. Jak na razie mimo dwóch wpadek jestem z niej bardzo zadowolony
Pozdrawiam Dawid.

Fajny kolorek
Kolor dobryOgólnie powiem że daje rade;D

Gratuluję, pięknie się prezentuje. Ciemny kolor i srebrne 17" to jest to.

Kolor kozak. Ja osobiście nie toleruje drewna ale to kwestia gustu. Witaj w rodzinie klekotów![]()
Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg psuje czyjąś Alfę.
Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny.
STOP! Ciotom drogowym STOP! http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...e_moja_gt.html

Kolorek piękny, no i alfinka prezentuje się pięknie. Bezawaryjności życzę.

fajne autko różni się od 155 znacznie zaokrąglonymi kształtami no i zadbana prezentuje się

Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg psuje czyjąś Alfę.
Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny.
STOP! Ciotom drogowym STOP! http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...e_moja_gt.html
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki