moje siostrzyczki :)

I zaczelo sie :)
443.jpg
444.jpg
445.jpg

Co robisz? Blachówkę ? Skórę mogłeś usunąć bo nie ogarniesz jej po robocie...

To byl pierwszy dzien rozbiorki zobaczymy czy lakiernik usunie tapicerke a podejzewam ze bedzie musial Bo bedzie Robil konserwacje spodu a jak wiadomo spody w 156 sa nie ciekawe :).Robie komplet malowanie z blacharka I swap na 3.0 :)

Ostatnia edycja:
No dokladnie ale podejzewam ze 90% 156 wyglada podobnie Od zaplecza :) jade w srode do domu to porobie nowe fotki dla potomstwa :) narazie nawet nie dzwonie do lakiernika Bo po Co psuc sobie weekend [emoji14]

Macie tutaj kolejna porcje fotek z mojego projektu reanimowania alfy.teraz zastanowcie sie jak moga wygladac wasze perelki :)
91.jpg
92.jpg
93.jpg
94.jpg
95.jpg
96.jpg
97.jpg
98.jpg
99.jpg
100.jpg
101.jpg
102.jpg
niestety podluznice w agonalnym stanie podloga nie tragedia ale tez ja trzeba poratowac.lewy prog do wymiany,koszta wzrosly o drogie tyle :/

Na mnie wrażenia to nie robi. Akurat podluznice miałem idealne ale generalnie robilem to samo. Wszystkie alfy przed FL maja to samo.

Czarow nie ma ale jakos trzeba to ogarnac chociaz bardziej obstawialem na to ze podloga bedzie sito nie spodziewalem sie ze podluznice takie zgnite beda

Drift uwierz mi ze przy tych kosztach to bede Co pol roku kontrolowal ;)

No I praca nad samochodem dzieki, pomalu dalej.rdza usunieta reparaturki powstawiane I juz cos nawet w pierwszym podkladzie zrobione :)

Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka

107.jpg
108.jpg
109.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/08/553cd539c0bb006b342d93d7299a37cc.jpg[/IMGNo

Wiec projekt pomalu dobiega konca :) auto juz pomalowane a na chwile obecna jeszcze pare dni we flar ital I bedzie na chodzie :)

No wlasnie chcialem wybrac cos pasownego a bez wielkich fajerwerkow I padlo na zendera.w sumie zawsze mi sie podobal ten pakiet :).w weekend odbieram auto z flar ital I zobaczymy jak smiga.przy okazyjnie ze byla u kuby wpadlo do auta jeszcze pare dodatkowych gratow jak np system Q2 :)

Amortyzatory
Powrót