a dlaczego Ty komentujesz negatywnie samochody w wątku tuningowym? Ani nie znasz właściciela, ani nie jechałeś tym autem? Gust też masz inny. Poszukaj sobie takich, którym przyklaśniesz...
Ja nie mam mentalności klakiera.
Odnośnie twojego samochodu, to oprócz felg, czerwonego podświetlenia, naklejek i przyciemnienia szyb, nic szczególnego wizualnie nie ma, więc jednak bliżej Ci do serii niż do tuningu.
Rozumiem też, że nie każdy potrafi znosić krytykę i każde słowo nie będące potwierdzeniem wyboru jest ciosem. Ale to można w sobie wyćwiczyć.
EOT
ja i ona - "iniemamocne"

poszukaj sobie definicji tuningu w jakims słowniku a klaskaj sama sobie bo z mojej strony poszly w jakims sensie slowa krytyki w twoim kierunku i widze ze tez ich nie umiesz przyjac wiec zastanow sie jaki z ciebie klakier
a co do slowa nie bedacego potwierdzeniem wyboru to sie zastanow bo jak mialbym sluchac ciebie i tobie podobnym to pewnie jezdzil bym teraz deskorolka
Ostatnio edytowane przez maciekk ; 01-10-2011 o 19:28
o co k'mon???

336765840" id="attachment55613" rel="Lightbox_873710" >dawno nie było nic w temacie ruszane wiec pochwale sie nowymi (używanymi) felgami
![]()
o co k'mon???
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki