Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Nasze Belle - Opisy i zdjęcia naszych Alf.
    Użytkownik Alfa i Omega Avatar eMka
    Mieszka w
    zza kierownicy
    Auto
    156 '02 1,8 TS plus 159 '06 3,2 Q4
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    12 d 13 h 3 m

Domyślnie

Cytat Napisał maciekk Zobacz post
    moze szukajcie w dziale nasze belle seryjnych pojazdow i tam komentujcie ze sa zajebiste i oh ah
    a dlaczego Ty komentujesz negatywnie samochody w wątku tuningowym? Ani nie znasz właściciela, ani nie jechałeś tym autem? Gust też masz inny. Poszukaj sobie takich, którym przyklaśniesz...
    Ja nie mam mentalności klakiera.

Odnośnie twojego samochodu, to oprócz felg, czerwonego podświetlenia, naklejek i przyciemnienia szyb, nic szczególnego wizualnie nie ma, więc jednak bliżej Ci do serii niż do tuningu.

Rozumiem też, że nie każdy potrafi znosić krytykę i każde słowo nie będące potwierdzeniem wyboru jest ciosem. Ale to można w sobie wyćwiczyć.
    EOT

ja i ona - "iniemamocne"

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Romeo Avatar maciekk
    Mieszka w
    brzesko
    Auto
    156 2.5 V6 24V 156 1.6 T.SPARK
    Czas spędzony na forum
    7 d 15 h 10 m

Domyślnie

Cytat Napisał eMka Zobacz post
    a dlaczego Ty komentujesz negatywnie samochody w wątku tuningowym? Ani nie znasz właściciela, ani nie jechałeś tym autem? Gust też masz inny. Poszukaj sobie takich, którym przyklaśniesz...
    Ja nie mam mentalności klakiera.

Odnośnie twojego samochodu, to oprócz felg, czerwonego podświetlenia, naklejek i przyciemnienia szyb, nic szczególnego wizualnie nie ma, więc jednak bliżej Ci do serii niż do tuningu.

Rozumiem też, że nie każdy potrafi znosić krytykę i każde słowo nie będące potwierdzeniem wyboru jest ciosem. Ale to można w sobie wyćwiczyć.
    EOT
    poszukaj sobie definicji tuningu w jakims słowniku a klaskaj sama sobie bo z mojej strony poszly w jakims sensie slowa krytyki w twoim kierunku i widze ze tez ich nie umiesz przyjac wiec zastanow sie jaki z ciebie klakier
    a co do slowa nie bedacego potwierdzeniem wyboru to sie zastanow bo jak mialbym sluchac ciebie i tobie podobnym to pewnie jezdzil bym teraz deskorolka
    Ostatnio edytowane przez maciekk ; 01-10-2011 o 19:28
    o co k'mon???

Użytkownik Romeo Avatar maciekk
    Mieszka w
    brzesko
    Auto
    156 2.5 V6 24V 156 1.6 T.SPARK
    Czas spędzony na forum
    7 d 15 h 10 m

Domyślnie

336765840" id="attachment55613" rel="Lightbox_873710" >moje siostrzyczki :)-20120511_193640.jpgmoje siostrzyczki :)-20120511_193610.jpgdawno nie było nic w temacie ruszane wiec pochwale sie nowymi (używanymi) felgami
    o co k'mon???

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia